Jeg vil bli kontaktet


Michael Birkmose Webstep Fokus

Michael Birkmose

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


+47 405 14 215
http://www.webstep.no Cell +47 405 14 215

Last ned vCard

Michael er ingeniør fra Aalborg Universitet, med bred erfaring innen sine fagfelt og fra et bredt spekter sektorer som IT, Offentlig, El, Politi, Telecom, Logistikk, Medicin, Forsikring, Olje og Gass.  Michael er pragmatisk av natur, har en god forståelse av hele teknologistabelen, og en naturlig interesse for å forstå hvordan ting fungerer. Han har erfaring med front-end og back-end utvikling, applikasjonsutvikling, databasedesign og implementering, feilsøking av nettverk, og utforming av backup.

Michaels hovedinteresse er databaseutvikling. Han har jobbet med et bredt spekter av databaseprodukter som Oracle og PL/SQL, samt MS SQL Server og T-SQL, men har også jobbet med open source som MySQL og PostgreSQL. Han har bred erfaring fra både privat- og offentlig-sektor. Han har også en sterk interesse for front-end utvikling, nærmere bestemt ASP.NET MVC og JavaScript/jQuery. Han syntes det er spennende å jobbe med applikasjoner gjennom hele stacken; fra front-end og til back-end og database. I tillegg er han erfaren integrasjon med SSIS, samt rapportering med SSRS i portaler er han også erfaren med.

Michael har erfaring med smidig systemutvikling og scrum. Pragmatisk tilnærming til metode, prosess og teknologier. Han har kjennskap til prinsippene og noe erfaring med TDD. De siste fire årene har han fokusert på Microsofts teknologi og har jobbet med programutvikling med blant annet Microsoft.NET, C #, ASP.NET MVC2, Javascript, Microsoft SQL Server 2008R2. I tillegg har han jobbet med SSIS og SSRS.