Jeg vil bli kontaktet


michael_glowaci_webstep_fokus

Michal Glowacki

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


415 59 665
http://www.webstep.no Cell 415 59 665

Last ned vCard

Michal er en meget erfaren konsulent med mer enn 10 års erfaring på Microsoft-plattformen. Som utvikler og arkitekt er Michal opptatt av å skape motsatsen til ”spaghettikode”, med fokus på vedlikeholdbarhet, struktur, og automatisert testing/utrulling. Han ser på metodikker som TDD og BDD som viktige i moderne utviklingsprosjekter, og benytter gjerne Open Source-biblioteker for kunne levere verdi til kunden raskere. Michal er også sertifisert på Microsoft-plattformen og har sin spisskompetanse innen komplekse webløsninger.

Utover dette har Michal erfaring med teknisk prosjektledelse og rollen som Scrum Master gjennom flere prosjekter. Han har en brennende interesse for å sette seg inn i og prøve ut nye teknologier og metodikker, og holder seg kontinuerlig oppdatert på hva som skjer innenfor fagfeltet.

Utover å være en veldig hyggelig, strukturert og organisert person, er Michal et konkurransemenneske i det meste han gjør. Han leverer følgelig høy kvalitet raskt, og er meget fokusert på å sørge for at kundens målsetninger nåes.