Jeg vil bli kontaktet


Mikael_Karlsson_Webstep_Bergen

Mikael Karlsson

Seniorkonsulent
Webstep Bergen


+47 918 36 886
http://www.webstep.no Cell +47 918 36 886

Last ned vCard

Mikael er Master of Science, Software Engineering, far Swinburne University, og kom til Webstep i august 2013 fra Lead Developer-stilling i It´s Learning.

De siste siste årene før oppstart i Webstep har Mikael hatt en kombinert rolle som Scrum Master og Lead Developer. Dette har vært en vellykket og utfordrende rolle som han har trivdes godt i og lykkes godt med.

Mikael har spisskompetansen sin på .Net, han har bred erfaring og stor lidenskap for hele utviklingsprosessen av programvare, helt fra detaljnivå i designfasen, til implementasjonen og levering. I arbeidet sitt har Mikael et utpreget fokus på kvalitet både i prosesser, i selve løsningen og på hva det skaper for brukerne. 

Mikael liker godt å jobbe med mennesker. Han tilfører en trygghet til teamene han er i, han er en dyktig fagmann og har den gode, involverende – og unike – arbeidsstilen, som får folk til å trives og vokse rundt ham. Mikael setter stort pris på både det å lære fra seg og det å plukke opp erfaring fra andre. Disse personlige egenskaper skaper gode vinn-vinn situasjoner for alle som jobber sammen med ham.