Jeg vil bli kontaktet


Mikhail Yakubovich

Mikhail Yakubovich

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 461 90 663
http://www.webstep.no Cell +47 461 90 663

Last ned vCard

Mikhail har over 8 års variert erfaring opparbeidet fra flere bransjer og gjennom mange oppdrag i Norge, såvel som internasjonalt. Han elsker utfordrende tekniske oppdrag, hvor han kan få brukt hele sin erfaringsbredde til å designe og/eller utvikle sikre, raske og stabile løsninger. Siden sine to M.Sc. innen IKT har Mikhail kontinuerlig utvidet sin kunnskap og erfaring innen områder som bruk av skytjenester, DevOps og avansert mobilutvikling. 

Som Javautvikler er Mikhail en allsidig fullstacker med hjerte for integrasjon/backend. Han en Java- og en SOA Suite sertifisering, og ønsker oppdrag som er varierte og gjerne omfatter mange forskjellige teknologier. Han har også vist at han behersker frontendutvikling med JavaScript. Gjennom prosjekter hos bl.a. Telenor, Maersk og Accenture har han vist sin styrke innen SOA-basert javautvikling på forskjellige plattformer.

Mikhail har sterke analytiske evner, og hans gode forståelse for komplekse datastrukturer og for matematisk programmering gjør han også velegnet i en Data Scientist-rolle. Han vil kunne vurdere hvordan analyse og teknologi best kan utnyttes til håndtering av enorme datamengder, og hvordan for eksempel Machine Learning vil kunne bidra til raske og effektive løsninger.