Jeg vil bli kontaktet


Morten Nygaard Åsnes

Seniorkonsulent
Webstep Bergen


+47 928 07 606
http://www.webstep.no Cell +47 928 07 606

Last ned vCard

Morten kom til Webstep i Bergen i september 2016 fra Capgemini. Han har hovedfag i programutvikling fra Institutt for Informatikk med oppgaven «A Distributed Information System for Coastal, Ocean, and Terrestrial Data (DISCOT).» Oppgaven inngikk i et samarbeid mellom Institutt for Informatikk og Nansensenteret i Bergen.

Morten har lang erfaring med javautvikling, både front-end, back-end, og på desktop applikasjoner. Han har også lang erfaring med C/C++ programmering. Han er også en erfaren programutvikler på både Unix/Linux-, og windowplattformer, og har inngått i flere prosjekter på tvers av fagdisipliner. Han har også deltatt på større internasjonale prosjekter.

Morten er en kreativ og engasjert utvikler, som er opptatt av å holde seg oppdatert på nye teknologier. Han jobber godt i team, og liker å løse problemer, og komme frem til innovative løsninger. Kolleger og oppdragsgivere omtaler gjerne Morten som positiv, kunnskapsrik og pålitelig lagspiller, med gode leveranse- og samarbeidsevner.