Jeg vil bli kontaktet


Ole Erik Heggdalsvik

Seniorkonsulent Business Intelligence
Webstep Innsikt, Oslohttp://www.webstep.no Cell

Last ned vCard

Ole kom til Webstep fra Capgemini i juli 2013 og er utdannet MSc i E-Business ved Lancaster University i tillegg til en MSc i innovasjon og entreprenørskap og BBA fra Handelshøyskolen BI.

Ole har bred erfaring fra en rekke BI-prosjekter og jobbet med alt fra kravspesifisering, analyse og design av datavarehus til implementering, rapportering og videreutvikling av eksisterende løsninger. Han har for det meste jobbet med Microsofts BI stack og Tableau de siste årene, og er en meget kompetent og erfaren Tableau-ressurs med mange års erfaring på utvikling, implementering og forvaltning av Tableau-miljøer samt opplæring av brukere til å benytte Tableau mer effektivt, hovedsakelig innen næringene olje og energi, bank, finans og forsikring.

Ole har en analytisk tilnærming og trives best i grensesnittet mellom forretning og IT. Han har de siste årene jobbet med store og krevende kunder i både i forretning og IT-avdelinger og har gjennom dette opparbeidet seg solid teknologi- og forretningsforståelse på et bredt spekter av fagområder som for eksempel salg og CRM, finans, engineering og HR.