Jeg vil bli kontaktet


Ole Petter Valderhaug

Seniorkonsulent
Webstep Innsikt, Oslo


+47 975 62 612
http://www.webstep.no Cell +47 975 62 612

Last ned vCard

Ole Petter kom ti Webstep Innsikt i september 2016 med bred erfaring innen etablering, forbedring og forvaltning av prosesser. Han brenner for kvalitet og har jobbet tett på alle ledd i verdikjeden fra krav stilles tl endring/løsning forvaltes i produksjon. Han har i tillegg innehatt roller som testmiljøkoordinator, service manager, risk manager, change manager, incident manager, problem manager og prosesseier. Dette gir Ole Petter en unik kompetanse som binder teori og praksis med verdikjedetankegang og kunden i fokus. Han blir derfor en naturlig støttespiller for å få prosesser til å fungere optimalt sammen.

Ole Petter har deltatt i Telenors outsourcing av applikasjonsforvaltning (AM) og Norgesgruppens outsourcing av basis- og applikasjonsdrift (BO/AO). Gjennom dette arbeidet har han opparbeidet seg bred erfaring på samarbeid med andre kulturer og hva som er nøkkelen for å få et samarbeid til å fungere optimalt.
Gjennom rolle som Risk Manager i Telenor og Change Manager i Norgesgruppen har Ole Petter hatt ansvar for Go/NoGo-beslutninger til store prosjekter. Han har god erfaring i å koordinere aktiviteter i verdikjeder som består av intern infrastruktur/systemer og skybaserte tjenester.

Ole Petter er veldig tilpasningsdyktig og liker utfordringer. Han jobber godt i team, men er også veldig selvstendig. Han er dyktig til å løfte blikket for å se det store bildet, samt å motivere seg selv og andre mot felles mål.