Jeg vil bli kontaktet


Øysten Melhus Telnæs Webstep Innsikt Bergen

Øystein Melhus Telnæs

Seniorkonsulent Business Intelligence, Webstep Innsikt Bergen
Webstep Bergen


+47 905 44 418
http://www.webstep.no Cell +47 905 44 418

Last ned vCard

Øystein har to mastergrader, i Business Information Systems og i teknologiledelse, henholdsvis tatt ved og ferdigstilt på Monash University, Melbourne, Australia. I mars 2015 kom han til oss BI- og IM-miljøet i Webstep Innsikt Bergen fra stilling som Business Intelligence-utvikler i Sharecat AS.

Øystein har en velutviklet forretningsforståelse, og han kommuniserer og samarbeider godt med fagpersoner fra disipliner som økonomi, finans, administrasjon, HR og analyse. Han er positiv, engasjert og sosial, i tillegg til å være analytisk og resultatorientert. Evnen til å få team til å virke godt sammen har han blant annet med seg fra utdanningsløpet sitt i Australia hvor han praktiserte agile metoder i multikulturelle og kryssfunksjonelle team.

Øystein har stor arbeidskapasitet, han er flink til å ta iniativ og inngir betydelig tillit i arbeidsgrupper og arbeidsmiljøer. Dette har raskt gitt ham ansvarsfulle roller. Han treffer godt på beskrivelser som fleksibel, humørfylt og pliktoppfyllende, og det er lett å samarbeide med ham. Øystein evner også å treffe raske og gode beslutninger i et hektisk arbeidsmiljø.