Jeg vil bli kontaktet


Webstep_i_Oslo_Oyvind_N_Ovregard

Øyvind Norstein Øvregård

Prosjektleder
Webstep Partner, Oslo


+47 984 47 821
Gå til LinkedIn profilen til Øyvind Norstein Øvregård http://www.webstep.no Cell +47 984 47 821

Last ned vCard

Øyvind er sivilingeniør, datateknikk, fra NTNU og kom til Webstep Partner fra rollen som funksjonelt ansvarlig og funksjonell arkitekt i Vegvesenets Autosysprosjekt.

Øyvind har etablert en erfaringsplattform få andre kan matche ved å ha hatt sentrale roller i to av de mest innovative og krevende IT-prosjekter i Norge de siste årene.  Han har allerede markert seg som en ytterst sterk fagperson, og vist en innsikt og forståelse mange beundrer. Øyvind har mange sterke egenskaper, og fremstår i alle sammenhenger som solid og med et vel gjennomtenkt handlingsmønster, det være seg på faglige eller sosiale aspekter.  Han har evnen til å skape en solid samarbeidsplattform mellom prosjektets ulike deltagere/roller, slik at de gode resultatene bringes frem.

Øyvind har en teknisk bakgrunn og er sertifisert på Prince2 Foundation, ISTQB/ISEB Test Foundation Certification, og ITIL v3-Foundation. Han er utadvendt og løsningsorientert, og ikke minst har en sterk funksjonell forståelse.  Han er en forkjemper for å velge enkle, gode og kjente løsninger slik at fremdriften styrkes. Erfaringen fra store smidige utviklingsprosjekter, kombinert med de iboende egenskapene, har gitt han roller og erfaring av stor verdi for oppdragsgiver og ham selv.