Jeg vil bli kontaktet


Pål Hagen

Seniorkonsulent
Webstep Trondheim


+47 416 07 494
http://www.webstep.no Cell +47 416 07 494

Last ned vCard

Pål er utdannet Master of Science/Sivilingeniør i Datateknikk ved NTNU og har nesten tyve års erfaring med systemutvikling av komplekse løsninger. Han har i stor grad jobbet for produktselskap, med fokus på utvikling av gode funksjonelle løsninger og ivareta livssyklusen til denne type løsninger. Han har lang erfaring med utvikling av løsninger i Qt og C++.

Pål har jobbet med enhetstesting ved hjelp av Google Test. Typisk bruk av dette har vært å bygge en egen testkonfigurasjon av applikasjonen der man instansierer objekter av gitte klasser i C++ og gir dem ulike typer input. Output eller tilstand sjekkes da ved hjelp av makroer i Google Test og hver test gir true eller false. Hvis alle tester gir true er enhetstestene godkjent. Han har også jobbet med regresjonstester. Disse er nyttige for å verifisere at nylige endringer av kode ikke har introdusert bugs. Disse testene var automatiserte, der man lastet inn mange prosjektfiler og til slutt genererte en HTML-rapport.

Pål beskrives som en effektiv utvikler som alltid leverer med høy kvalitet. Han får raskt stor tillit hos sine oppdragsgivere og utmerker seg positiv i et hvert utviklingsmiljø.