Jeg vil bli kontaktet


per-christian-henden-shv

Per Christian Henden

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 952 46 918
http://www.webstep.no Cell +47 952 46 918

Last ned vCard

Per Christian er sivilingeniør fra NTNU og kom til Webstep fra Bouvet i mars 2011. Han er en erfaren Java systemutvikler med fokus på moderne rammeverk for effektiv utvikling og testing, og mener at utviklingsprosess, teststrategi og prosjekt-styring er nøkkelen til suksessfulle leveranser. På dette området har han erfaring fra QA, release-engineering og kvalitetsledelse hos Fast Search & Transfer ASA. Siden 2008 har han vært engasjert hos Statnett med utvikling av browser-baserte Java-applikasjoner for drift av strømnettet.

Per Christian er nysgjerrig av natur og glad i å skape og å planlegge. Han har også den svært nyttige egenskapen å være en idérik person og en person som samtidig er flink til å følge opp, ta ansvar for å implementere og ellers gjennomføre sine og andres ideer.

Per Christian tenker flere steg fremover og motiveres av å skape gode løsninger som er til nytte i hverdagen. Han har erfaring med alle prosjektfaser (analyse / design / utvikling / produksjonssetting / forvaltning)  og liker å sette seg inn i nye problemstillinger.