Jeg vil bli kontaktet


Per Kristian Solheim

Per Kristian Solheim

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 934 89 173
http://www.webstep.no Cell +47 934 89 173

Last ned vCard

Per Kristian er en senior fullstack utvikler med hovedfokus på javateknologi. Han er nå i oppdrag i bank-finans hvor han har rolle som utvikler og Tech Lead i ett av nettbankforvaltningens kryssfunksjonelle team med ansvar for blant annet kortsidene i nettbanken. Han har også hatt en sentral rolle i tidligere prosjekter i samme bank, både som utvikler og Tech Lead. Per Kristian har god erfaring og trives både med front-end og back-end oppgaver. Han tar på seg både vanlige utviklingsoppgaver og tar gjerne ekstra ansvar. 

Tidligere har Per Kristian jobbet med meldingstjenester, integrasjon og elektronisk handel hos en større aktør på dette området. Hans fokus har vært integrasjonsutvikling. Her har han jobbet med flere store kunder og deltatt i prosjekter med store volumer av meldinger hvor løsningene har vært forretningskritiske.  

Per Kristian har god erfaring med alle faser og roller i prosjektet, fra design/arkitektur til implementering, integrasjon, testing og produksjonssetting. I flere av prosjektene har Per Kristian også hatt ansvar for oppfølgning mot kunden. Han  er pålitelig og pliktoppfyllende, lærer raskt, har et behagelig vesen og ståpåvilje. Han er omgjengelig og sosial, og et positivt bidrag til det sosiale miljøet.