Jeg vil bli kontaktet


Steinar_Vassnes_WEbstep Innsikt Bergen

Steinar Vassnes

Seniorkonsulent Business Intelligence, Webstep Innsikt Bergen
Webstep Bergen


+47 926 00 690
http://www.webstep.no Cell +47 926 00 690

Last ned vCard

Steinar Vassnes kom til Webstep etter 9 år som controller og rådgiver på styringsdata i Bring Cargo AS. Som controller har han hatt rapporteringsansvar for betydelige deler av virksomheten. De syv siste årene før oppstart i Webstep har han vært tungt involvert i selskapets økende fokus på realisering av virksomhetsstyring og etablering av profesjonelle Business Intelligence-løsninger. (BI)

Steinar har god forretningsforståelse og gode kommunikasjonsevner. Han har arbeidet tett mot ledelse og forretningsbrukere, og med bakgrunnen sin i både økonomi og IT, har han et svært godt grunnlag for å forstå ledelsens behov og realisere disse. En av Steinars store styrker er evnen til å ekstrahere data fra komplekse datastrukturer og løfte data over i moderne BI-verktøy, der informasjonen kan skape verdier og konkurransefortrinn. Dette har gjort ham til en betydelig ressurs innenfor virksomhetsstyring og implementering av gode BI-løsninger, og det har ledet ham fram til seniorrådgiver-rolle på feltet.

Steinar er faglig sterk og samarbeider godt med andre. Han er selvstendig, nøyaktig, analytisk og strukturert, men samtidig utadvendt og omgjengelig. Dette gjør at han gjerne blir godt likt både av dem han jobber for og dem han jobber sammen med.