Jeg vil bli kontaktet


Tone Gusfre Solhaug

Seniorkonsulent - Prosjektleder
Webstep Partner, Oslo


+ 47 909 58 727
http://www.webstep.no Cell + 47 909 58 727

Last ned vCard

Tone kom til Webstep i mars 2017 og er sertifisert program- og prosjektleder med over 20 -års erfaring som konsulent. Bakgrunnen hennes er som rådgiver i ulike IT-prosjekter og –forvaltninger, primært i store offentlige organisasjoner, hvor digitalisering, samhandling, forbedring av prosesser og innovasjon har vært fokus.  

Tone er allsidig og god til å tilpasse seg ulike roller og organisasjoner. Rollene hun har utøvet er utført i både prosjekter og linjeorganisasjoner. Dette har gitt henne en god forretningsforståelse og en bred plattform for ulike prosesser og samarbeidsrelasjoner. Hun har også solid erfaring i hvordan kommunikasjon best kan tilpasses ulike nivåer av roller, faglig miljø og organisasjon.

Tone har teknisk bakgrunn og god teknologiforståelse. Hun har ledet flere teknisk komplekse prosjekter med ulike fagmiljøer og interessenter involvert. Disse oppdragene har utfordret henne på å løse mange ulike oppgaver, samt å samarbeide med mange ulike mennesker i forskjellige arbeidsteam og på flere nivå; både teknologer, fagpersoner og ledelse. I tillegg til å være konsulent i oppdrag ute hos kunder, har Tone vært teamleder med personalansvar for konsulenter.

Tone er selvstendig, proaktiv, analytisk, strukturert og løsningsorientert. Hun har stor arbeidskapasitet, er en god kommunikator, hun er samarbeidsorientert og nyter stor tillit.