Jeg vil bli kontaktet


Tor Einar Lyngset 2

Tor Einar Lyngset

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 924 13 449
http://www.webstep.no Cell +47 924 13 449

Last ned vCard

Tor Einar Lyngset er sivilingeniør i datateknikk fra NTNU, og har en MBA fra University of Technology, Sydney. Han kom til Webstep i mars 2010 fra stilling som seniorutvikler i Edvantage Group. Tor Einar har mer enn ti års erfaring som systemutvikler og har jobbet med utvikling, arkitektur og teamledelse gjennom en rekke prosjekter. Han er positiv og løsningsorientert,  jobber lett sammen med andre og har en brennende interesse for programmering.

Tor Einar har bred erfaring med både frontend- og backend-utvikling. På frontend-siden har han tidligere jobbet med Java-baserte rammeverk som Struts og Wicket. Nå i det senere har han jobbet med Javascript-baserte frontend teknologier som Angular, Vue.js og Backbone.js. Han har også god kjennskap til HTML5 og CSS3. På backend har Tor Einar spesielt god kompetanse på databasedesign og SQL, og har jobbet mye med MySQL og PostgreSQL.

I flere prosjekt har Tor Einar jobbet systemintegrasjon – og da spesielt ved bruk av REST-grensesnitt. Han er en stor tilhenger av små tjenester – med egne ansvarsområder.