Jeg vil bli kontaktet


Tore_Skobba_Webstep i Oslo

Tore Christian Skobba

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 986 47 160
http://www.webstep.no Cell +47 986 47 160

Last ned vCard

Tore er Cand Scient i informatikk fra Universitetet i Oslo og kom til Webstep i september 2011 fra stilling som senior systemutvikler hos Steria.

Tore har hatt hovedfokus på Java, på større og mindre prosjekter i det offentlig og private. Han har jobbet med alle lagene, fra brukergrensesnitt/ webservice til persisteringslogikk med utvikling og forvaltning. Tore har jobbet med mange av de mest brukte rammeverkene slik som Struts/JSF, Axis, Spring og Hibernate – på ulike applikasjons servere (Jboss og Websphere).

Tore er spesielt interessert i utvikling av brukergrensesnitt og implementering av dette. Dette medfører at han jobber i tett dialog med brukerne for å sikre at løsningene fungerer godt og hensiktsmessig. Tore foretrekker smidig utvikling og har jobbet med dette i flere år. Han har god erfaring med ulike smidige teknikker, inkludert testdrevet utvikling, continous integration, SCRUM team og prosessene rundt sprinter. Tore har også erfaring med åpne kildekode systemer og rammeverk.