Jeg vil bli kontaktet


Torgrim Tunes Webstep Partner

Torgrim Tunes

Prosjektleder
Webstep Partner, Oslo


+47 970 83 555
http://www.webstep.no Cell +47 970 83 555

Last ned vCard

Torgrim kom til Webstep Partner i september 2012 fra Intelecom Group.  Fagområdene hans er innen applikasjonsutviklings- og systemintegrasjon, mobile applikasjoner og Callcenter. Han har bred sektor-/bransjeerfaring fra Telekom, Persontransport, Mobile Betalingsløsninger, Skogindustri og Økonomi

Torgrim Tunes har solid erfaring i rollen som prosjektleder.  Han har den unike evnen til å holde god oversikt i alle deler av prosjektet, og er god til å se de store sammenhengene. Han har gode kommunikasjonsevner som inspirerer til fremdrift og letter medarbeideres forståelse for hva som kreves, han kommuniserer godt også med forretningssiden, og er en person som skaper positivitet og godt humør rundt seg.

Torgrim har spisskompetanse på ulike mobile betalingsløsninger og har i 2011-2012 vært prosjektleder i NSBs prestisjeprosjekt innen mobile løsninger på plattformene iOS og Android for kjøp av billetter. I tillegg har han de siste fem årene jobbet tett med Chess Communication AS og Lebara AS, og har bidratt til at disse selskapene har en betydelig andel av det norske markedet for forhåndsbetalte tjenester. Han har vært leveranseansvarlig for avstemningsløsninger i flere direktesendte TV-produksjoner, blant annet TV2 artistgalla og flere innsamlingsaksjoner.