Jeg vil bli kontaktet


Trond_Hestad_Webstep_i_Bergen

Trond Hestad

Seniorkonsulent
Webstep Bergen


+47 416 07 745
http://www.webstep.no Cell +47 416 07 745

Last ned vCard

Trond er en av Websteps mest erfarne systemutviklere på .Net, og alltid opptatt av å være godt orientert og på høyde med den faglige utviklingen. Han er kvalitetsbevisst og løsningsorientert, og har arbeidet for et bredt spekter av kundene våre. I de siste årene har Trond blant annet vært involvert i en rekke sentrale prosjekter i Helse Vest.

Trond er flink til å sette seg inn i nye verktøy og metoder, han orienterer seg fort i nye bransjer og domener, og er flink til å se overføringsverdi av egen erfaring inn til nye oppdragsgivere. Videre er han opptatt av effektiv og god kode, han setter seg raskt inn i problemstillinger og er flink til å ta brukernes og forretningssiden perspektiver og behov inn i sitt utviklingsarbeid.

Trond er humørfylt og lun, han har glimt i øyet og er motiverende og behagelig å samarbeide med. Han er opptatt av menneskene rundt seg, flink til involvere, følge opp og lære bort. Trond kommuniserer lett med alle og går mer enn gjerne de ekstra milene for å kunne skape riktige og velfungerende løsninger til beste for sine oppdragsgivere.