Jeg vil bli kontaktet


trond_martin_nyhus_webstep_fokus

Trond Martin Nyhus

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


+47 982 42 199
http://www.webstep.no Cell +47 982 42 199

Last ned vCard

Trond kom til Webstep Fokus i Oslo fra Capgemini i april 2014. Med seg inn har han mastergrad fra NTNU og arbeid i prosjekter for Norges Bank, UDI og Bedriftsøkonomisk institutt. Trond tar gjerne ansvar og han er en løsningsfokusert og pliktoppfyllende konsulent, alltid i godt humør. Han tar gjerne på seg komplekse og krevende oppgaver og trives veldig godt med komplekse problemer der han kan finne finne gode og effektive løsninger.

Trond har et offentsivt forhold til ny teknologi og ser ser på kunnskapsdeling og formidling som en viktig del av hverdagen. Han er alltid sulten på å lære noe nytt og deler gjerne med andre. Trond er både selvdreven og en dyktig initiativtager, samtidig som han trives best med å iobbe i team.

Trond har jobbet mye i agile prosjekter med Scrum som prosjektmetodikk, og trives godt å jobbe i agile miljøer. Han liker å skaffe seg helhetsbildet for prosjektene han jobber med og evner å fange opp potensielle problemer tidlig, samt å se forbedringspotensiale og muligheter i en større sammenheng. Trond er imøtekommend og blid og han er flink til å lese og finne fram til kundens ønsker og behov. Samtidig evner han å komme med forslag hvis det er noe han ikke forstår eller mener kan gjøres bedre, til beste for kunde og prosjekt. Tydelighet og enighet ser han på som suksessfaktorer for et vellykket prosjekt, og han har ingen problemer med å gi det lille ekstra for å etterkomme dette.