Jeg vil bli kontaktet


Webstep_Stavanger_Trond_Morten_Oestrem

Trond Morten Østrem

Seniorkonsulent
Webstep Stavanger


+47 951 39 488
http://www.webstep.no Cell +47 951 39 488

Last ned vCard

Trond er Master of Science i Computer Engineering fra Florida Institute of Technology, og kom til Webstep fra seniorkonsulentstilling i Tietoenator i juli 2011. Han er dyktig på mange og ulike utviklingsmiljøer, og har jobbet grundig med teknologier som Java, PHP, HTML+CSS og  PL/SQL – på verktøy som BEA weblogic, JBOSS, Apache, Apache Tomcat, PLSQL developer, Mysql og Oracle – i Windowsmiljøer og Linuxmiljøer.

Trond har bred erfaring fra alle faser av prosjekter. Han er dyktig på kost-nytte vurderinger, prioriteringer og til å realisere ideinnspill. Han er dyktig på erfaringsoverføring til sine oppdragsgivere og flere av hans prosjekter er blitt brukt som referansecaser. Han evner raskt å tilegne seg ny kunnskap også på ukjente problemstillinger.

Trond er også en ressursperson når det gjelder kravspesifikasjon, design, utvikling, integrasjon og produksjon av løsninger på CorePublish plattform. Videre har han erfaring med Energy Components, spesielt Energy Components Integration Services, skreddersydde Java komponenter og konfigurering EC Messaging System.