Jeg vil bli kontaktet


Trond_Soerensen_Webstep_Bergen

Trond Sørensen

Seniorkonsulent
Webstep Bergen


+47 982 19 587
http://www.webstep.no Cell +47 982 19 587

Last ned vCard

Trond Sørensen er Bachellor i Computer Science fra SDSMT i South Dakota, og har sin konsulenterfaring blant annet fra Grant Thornton i Denver, USA. Han startet i Webstep allerede i oppstartsåret 2000 og har satt sitt fingeravtrykk på svært mye godt arbeid.

Trond er ekspert på systemutvikling og systemintegrasjon, han har omfattende erfaring på implementering av datavarehus og rapporteringsløsninger, og er en kompetent teknologisk rådgiver og teknisk prosjektleder. Han er alltid behagelig å jobbe sammen med, han er effektivt og raskt på egenhånd og en dyktig lagspiller i team.

Trond har en omfattende verktøykompetanse, med bred erfaring både på Java- og microsoftplattformen. I sitt nåværende oppdrag driver han utviklings- og konverteringsarbeid med Oracle og javateknologier hos kunde innen kraft/energi. I perioden fra 2002-2009 var han nøkkelperson i utvikling og forvatning av systemportefølje hos en av Webstep sine kunder innen booking og kursadministrasjon, med operasjoner i nasjonale og internasjonale markeder. I dette lå betydelige utviklings, konverterings- og forvaltningsoppgaver på webbasert administrasjonsgrensesnitt, ulike webbaserte bookingportaler, webservice integrasjoner, datavarehus og rapporteringsløsninger.