Jeg vil bli kontaktet


Webstep på plass i Kristiansand 1. februar!

NybergsundNedtellingen har begynt. Fra 1. februar er Webstep på plass i Kristiansand. Det betyr at Norges beste arbeidplass blir pakket ut i Sørlandets beste by. Vi bygges opp med den samme profilen som i våre fire andre byer: Stavanger, Oslo, Trondheim og Bergen. Vi  har solid erfaring. Og ambisjoner.

Vi skal bygge det beste faglige miljøet på Sørlandet gjennom faglig sterke og erfarne konsulenter, som det er lett og godt å samarbeide med!

 

Har du lyst til å jobbe hos oss?

I Webstep entrer du et solid fagmiljø og får mer enn 250 dyktige kolleger over natten! Vi er Norges største senior konsulentselskap, vi har en driftsmodell skreddersydd for seniorkonsulenter og har opparbeidet oss et solid rennommé i de fire byene vi arbeider i. Vi har fem avdelinger i Oslo, to i Bergen og avdelinger i Stavanger og Trondheim. I 2013 ble vi kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work Institute. Folk trives hos oss. Og med oss.

Kristiansand 1Er du dyktig utvikler, integrasjonsekspert eller arkitekt? Brenner du for Business Intelligence, prosjektledelse eller testledelse?

Vi opererer i de aller fleste bransjer og på markedets dominerende teknologier og teknologiske plattformer.

Fredrik Melby er ansatt som daglig leder for Webstep i Kristiansand. Sammen med Trond Iden skal de bygge opp Webstep i Kristiansand.

Er du nysgjerrig på hvem vi er , hva vi gjør og hva vi kan representere for din karriere og dine muligheter? Ta kontakt!

Fredrik Melby når du på 400 47 200eller på mail
Trond Iden når du på 481 03 422  eller på mail

Prøv oss!

Kristiansand 2Webstep har mer enn 270 ansatte i Norge. Vi nærmer oss 250 konsulenter. I tillegg har vi mer enn 80 kolleger i vårt søsterselskap i Stockholm og Malmø. Til enhver tid arbeider vi for mellom 80 – 150 kunder, på tvers av sektorer og bransjer. Vi dekker privat og offentlig sektor. Vi har dyktige utviklere, integrasjonseksperter og arkitekter, vi er spisskompetente på Business Intelligence og har sterke miljøer for prosjektledere og testledere.

1. februar er vi på plass i Kristiansand. Det  betyr leveransekraft for konsulentkjøperne på Sørlandet. Og kanskje det neste steget i karrieren din.