Jeg vil bli kontaktet


Vi realiserer medarbeideres og kunders fulle potensial

Vi leverer tjenestene våre til kunder som bruker IT som et middel for å nå sine mål, enten dette er i form av kommersiell suksess eller som effektive, offentlige tjenesteleveranser. Se vår visjon og våre verdier. Vi arbeider på tvers av sektorer og bransjer, og har om lag 380 ansatte fordelt på avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Stockholm og Malmø.

Webstep har leveransekraft og leveranseevne gjennom godt drevne avdelinger. Vi har fem avdelinger i Oslo, to avdelinger i Bergen, og avdelinger i Stavanger,  Trondheim og Kristiansand. Vi har bred kundeportefølje, fornøyde kunder og dokumentert gode resultater over tid. I svenske Webstep har vi nesten  80 ansatte i Stockholm og Malmø til sammen.

Tilgang på erfarne seniorkonsulenter

Webstep rekrutterer utelukkende medarbeidere med høy utdannelse, gode karakterer og betydelig erfaring fra operativt arbeid. Forretningsforståelse og gode kommunikasjonsevner er påkrevde personlige egenskaper.

Vi har IT-faget som vårt hovedfokus og leverer ekspertkompetanse på tvers av bransjer og sektorer. Webstepkonsulenten vil ofte ha erfaring fra flere bransjer, utviklingsplattformer og roller.

Verdiskaping ute hos kundene våre

Det er vårt mål å levere dyktige og erfarne seniorkonsulenter som bruker ledende teknologier i arbeidet med å skape faktisk verdi for kundene våre. For oversikt over noen av våre kundehistorier, se her.

Webstep har en praktisk og tillitsbasert tilnærming til leveranse av konsulenter. Gjenkjøpsraten vår er høy og vi både lever og utvikler oss gjennom at kundene våre er fornøyde med jobbene vi gjør.

Ukomplisert oppfølging

Det skal være godt å være Webstep-kunde.
Hver avdeling har egne rådgivere med god innsikt i våre konsulenters kompetanse og erfaring.

Webstep har en bred kundeportefølje i hver avdeling. I tillegg har vi rammeavtaler med mange og store tjenestekjøpere på våre felt.