Jeg vil bli kontaktet


Partnerskap

Våre partnerskap reflekterer noen av markedets mest etterspurte teknologiske plattformer og verktøykasser. Vi har omfattende erfaring fra prosjekter på disse teknologiene, uten at de representerer en begrensing for oss.

Microsoft Partner

Microsoft Gold Partner

Webstep er mangeårig Microsoft Gold Partner på området Application Development. Vi kan dokumentere omfattende erfaring på Microsoft, fra prosjekter der vi sammen med kundene våre skaper forretningsverdi gjennom brukervennlige løsninger. Topp benchmark-resultater på kunders grad av fornøydhet, opplevd kvalitet, tilført verdi, evne til å møte behov og teknisk kompetanse, gjør oss til en nyttig og lønnsom partner for å hente ut gevinster fra Microsoft-teknologi og -verktøy.

 

Amazon AWS Partner public sector consulting

Amazon Web Services Consulting Partner

Webstep er partner med Amazon Web Services som AWS Consulting Partner og Autorized Public Sector Partner. Partnerskapet er bygget på våre erfaringer og kompetanse, i tilleg til sertifiseringsprogram for konsulenter. Webstep har vært en early adopter på dette området. Vi har brukt plattformen i flere kundeprosjekter, deler aktivt informasjon om prosjekt- og forretningsmuligheter, og kan bistå med digital forretningsutvikling på AWS-plattformen.

 

Oracle Partner

Webstep er Oracle Partner og bygger partnerskapet på svært omfattende kompetanse og erfaring på Oracle-plattformen, tilegnet gjennom et bredt spekter kundeprosjekter over lang tid. Oracle Partnerskapet gir oss førstehånds kunnskap om muligheter som utvikler seg i Oracle-sfæren, slik at vi tidlig kan sette dette i perspektiv og bidra til at kundene våre får mest mulig forretningsverdi ut av sine investeringer. Webstep har gode referanser på Oracle og kan bistå hele veien fra rådgivning til utviklings- og implementeringsprosjekter.

 

QlikLogo Partner

Qlik Partner

Webstep er Qlik Partner med betydelig hands on erfaring og kunnskap om mulighetene Qliks produkter representerer. Vi har brukt Qlik i store kundeprosjekter med Fjordkraft og Canal Digital som gode eksempler. Qlik representerer kort vei fra forretningsmessige utfordringer til konkrete løsninger og analyseresultater, og Webstep kan hjelpe deg fra A til Å i arbeidet med å ta Qlik-produktene i bruk.