Jeg vil bli kontaktet


Mobiltelefoner og nettbrett har blitt like viktige som våre lommebøker og vesker i hverdagen, og utviklingen på dette området skjer i et svært raskt tempo.   Våre konsulenter holder seg kontinuerlig oppdatert i forhold til de nyeste trendene, ny teknologi og arbeider med innovative måter for mobil applikasjonsutvikling.

Våre konsulenter har erfaring med å utvikle applikasjoner for små, mellomstore og store organisasjoner basert på omfattende erfaring i å håndtere ulike mobile plattformer som iOS, Android og Windows Phone, samt HTML5 baserte mobile web-applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett. Vi var tidlig ute med å se potensialet i mobile løsninger og har levert en rekke løsninger på dette området.

Seniorkonsulenter fra Webstep utvikler alt fra nettsteder med responsivt design som sikrer en optimal opplevelse på tvers av ulike skjermstørrelser, til komplekse applikasjoner med store krav til sikkerhet og mange underliggende integrasjoner.

Dette er lokalbanken rett i lomma på iPhone eller Android! Du kan sjekke saldo og overføre penger, holde oversikt over kredittkortene dine, skaffe deg oversikt over bonus og endre bonuskategori på kredittkortet ditt. Du kan få hjelp ved skade og enkel tilgang til rådgiveren din.

Ole Klementsrud

Rådgiver Consulting
Webstep i Oslo

Vi er løsningsorientert på mobilitet.

I utvikling av mobile løsninger, er det noen hovedspor vi har erfart at det er hensiktsmessig å følge.

Gå igjennom brukerscenarier og krav til løsning og gjør en evaluering av om løsningen bør utvikles som native App, ren HTML5 eller en mellomting (hybrid).

Design er helt avgjørende for kvaliteten på mobile applikasjoner. Vi anbefaler en skissefase for å sikre at løsningene fremstår som effektive, enkle og attraktive for brukerne.

Definer applikasjonsarkitektur. Overføring av data er viktig å optimalisere for mobile applikasjoner. Mange brukere vil fremdeles ha treg tilknytning til internett. Tjenestene bør utformes slik at de er tilpasset Appens databehov.

Forretningslogikk som skal være felles for flere native-applikasjoner lages så generisk som mulig for å kunne sikre gjenbruk på tvers av plattformer implementere prinsipper for gjenbrukbarhet.
Kontakt oss om mobilitet