Jeg vil bli kontaktet


System- og applikasjonsutvikling på ulike plattformer er et stort og viktig tjenesteområde for Webstep. På teknologisiden arbeider vi hovedsaklig med systemer og verktøy basert på java- og microsoftplattformene, med Open Source som et viktig teknologisk supplement. Våre konsulenter entrer mange roller langs hele utviklingsløpet og mange er sertifiserte scrummastere.

Vi leverer konsulenttjenester i form av:

  • Team der vi bemanner opp et prosjekt med nødvendige nøkkelroller og ressurser, alene eller sammen med kundens egne ressurspersoner og/eller konsulenter fra andre selskaper
  • Økt leveranseevne der vi supplerer eller forsterker kundens egen spisskompetanse
  • Spisskompetanse der vi tilfører ny kompetanse inn i kundens prosjekter

Danica Pensjon gjennomfører kontinuerlig utvikling av våre løsninger for forsikrings- og pensjonsmarkedet. Webstep tilfører oss viktig spisskompetanse innenfor systemutvikling, levert skulder til skulder med våre egne utviklere.

Terje Sneeggen

IT-sjef
Danica Pensjon

Utvikling på ledende plattformer

Webstepkonsulentene utnytter ledende teknologier i verdiskapende arbeid for kundene våre. Arbeidet kjennetegnes av rådgivere som evner å sette seg inn i og forstå behov for å kunne finne riktig webstepkonsulent til å møte dette behovet. Erfaringsgrunnlaget vårt dekker alle deler av utviklingsforløpet. Konsulentene våre har et aktivt forhold til sin egen kunnskap og de verktøy de må være operativ på, for å kunne skape nytte for sin oppdragsgiver.

Kontakt oss om utvikling