Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep blir Skandinavias største, rene IT-seniorkonsulentselskap

I dag skifter det svenske IT-konsulentselskapet Diversify navn til Webstep. – Fra nå av samler vi nesten 400 kolleger under samme navn og gjør Webstep til Skandinavias største IT-selskap med kun senior IT-konsulenter, sier konsernsjef i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen.

– Webstep opererer nå med nesten 400 ansatte fordelt på avdelinger i syv byer i Sverige og Norge – i Stockholm og Oslo, Bergen og Malmø – og Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Mange seniorkonsulenter betyr høy leveranseevne til store offentlige og private konsulentbrukere. Dette er nøkkelen til rammeavtalemarkedene og viktig for vekst, sier Bakke Eriksen, og trekker fram det han mener er ett av de viktigste poengene for Websteps resultater og utvikling.

– Med avdelinger i mange byer, blir vi et stort selskap. Når hver avdeling er passe stor, smidig organisert og med stor grad av frihet, skaper vi attraktive arbeidsplasser for flinke folk. Vi er store og små samtidig. Det tiltrekker kompetanse og er en god sirkel, sier Websteps konsernsjef Kjetil Bakke Eriksen.

Felles merkevare har ikke kommet over natten. Webstep og Diversify har i lang tid samarbeidet om å utvikle en felles plattform for en fremtidsrettet konsulent-organisasjon, etter at Webstep overtok aksjemajoriteten i svenske Diversify i februar 2013.

– Når vi samler oss under ett navn er det med felles verdier, visjon og virkemidler. Blant annet innen kompetanseutvikling og kompetansedeling. Vi ønsker å skape merverdi og nytte. De som leier oss inn, skal se verdien i kompetansen vår og hva vi kan tilføre deres organisasjon og forretning. De som arbeider her, skal føle at de er kommet hjem. Vi har godt arbeidsmiljø, lav turnover og høy gjenkjøpsrate fra kundene våre, sier Bakke Eriksen.

I år ligger webstepkonsernet an til en omsetning på NOK 530 mill, hvorav den svenske virksomheten vil stå for SEK 120 mill.

Webstep

Relatert / Kontaktpersoner