Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Webstep har passert 300 ansatte i Norge

Stor slagkraft med små avdelinger

– Alle virksomheter snakker om å vokse. Det er et uttrykk for overlevelsesevne og leveranseevne. Alt som ikke vokser, går andre veien, forklarer websteplederen. – Vår metode er å skape kraften til den store organisasjonen gjennom å bygge opp og sette sammen mange små. Da kan vi operere selskapet samlet som den slagkraftige enheten den er ut mot markedet. De store liker nemlig best å leke med de store. De små faller gjennom. Denne nøtten har vi knekket. At vi har lykkes, har vi vist gjennom at vi blir tildelt mange og store rammeavtaler, som avtalene vi har inngått med med store og profesjonelle innkjøpere som Poitiet, Statnett, Helse Vest IKT, Statens Vegvesen og Avinor forklarer Bakke Eriksen.

Relatert / Kontaktpersoner