Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

4 av 5 overlever barnekreft, vi vil være med og redde den femte!

I Webstep bruker vi tidlige desemberdager til å utfordre hverandre på å finne et godt formål å støtte. Vi argumenterer for hjertesaker som det deretter kjøres hemmelig avstemming på. I to uavhengige avstemminger gikk kampen mot barnekreft helt til topps – med Barnekreftforeningen i Norge og svenske Barncancerfonden som glade mottakere. Kuriøst nok skjedd det samme i fjor, da Leger uten grenser gikk til topps i begge land.

– Lett å identifisere seg med
– Det ligger i kulturen vår da, smiler Webstep-leder Kjetil Bakke Eriksen, som enda en gang kan sørge for at penger går til et godt formål etter fullmakt fra gode kolleger i to land.
– Barnekreftforeningen og Barncancerfonden arbeider begge for å knekke kreftgåtene gjennom å bidra til kunnskapsutvikling og gjennom å følge opp barn og familier som allerede er rammet. Kunnskapsdeling er en av kjerneverdiene våre og i Webstepfamilien er det mange barn, så dette er det lett å identifisere seg med, sier Kjetil.

God jul – og alt godt for 2016
Julen er en tid for ettertanke, til å senke skuldrene og puste ut. Samtidig som vi ønsker egne ansatte og kunder god jul og alt godt for 2016, applauderer vi i år innsatsen til Barnekreftforeningen og Barncancerfonden. Og vi tar gjerne med en ekstra oppfordring til alle om å støtte dem i det viktige arbeidet!

Hilsen alle oss i Webstep

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer