Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Rock Star på test til CIO Forum i Oslo 3. mars

– Test har vokst seg sterkt i Webstep. Prosjektledelse får ofte mye oppmerksomhet, men test er like viktig. Og her har vi mye å bidra med fra mange og omfattende prosjekter. På denne CIO-eventen kommer seniorkonsulent i Webstep Haavard Gulbrandsen sammen med Ruters Stig Fossum, systemansvarlig App “RuterReise. De skal dele hands-on erfaringer fra arbeidet med test og testledelse på appene Ruter Reise og Ruterbillett. Dette er apper som brukes av flere titalls tusen brukere og som bare må virke, hele tiden. Hva gjøres av manuell og automatisert testing? hva med IOS versus Android, og hva med involvering av sluttbrukerne? Sånne spørsmål er på dagsorden på torsdag, forteller Hans Sigvart Hansen.

15 år med test

Webstep Partner-konsulenten Haavard Gulbrandsen har jobbet med test og kvalitetssikring i mer enn 15 år, på komplekse systemer og tjenester. Han har også svært god erfaring med testplanlegging og gjennomføring av test av mobile applikasjoner. Blant annet har NRK og Ruter hatt stor glede av hans kompetanse på området. Haavard bidrar i dette arrangementet også som styremedlem i fagruppen Software Testing i Den norske Dataforening.

– Rockestjerne innen testfaget

– Line Nøis, prosjektleder i Ruter for RuterBillett, beskriver Haavard som en rockestjerne innen testfaget. Det er den beste teaseren til å komme og høre på ham torsdag 3. mars, sier Hans Sigvart, som berømmer Computerworld for satsningen: – Disse arrangementene har vokst seg nyttige og populære. Vi tror tema denne gangen er skreddersydd for IT-ansvarlige og andre som jobber med IT. Her skal det deles nyttige erfaringer. Det er bare å melde seg på! sier han.

Sjekk programmet og meld deg på her

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer