Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Hvorfor strømmer tre tusen til Spektrum i september?

Svaret er enkelt: 7. og 8. september arrangeres en av verdens største community-drevne konferanser, JavaZone, i Oslo sin egen storstue. Årets utgave – femtenårsjubilanten JavaZone 2016 – byr på mer enn 200 speakere, syv parallelle løp og mengder av muligheter for kunnskapspåfyll sammen med kolleger, fagfeller, venner og bekjente. JavaZone er en arena for gjensyn med de man har jobbet med før, og den åpner for en prat med de man skal jobbe med siden. Konferansen er en opplevelse, drevet av den unike stemningen, humøret, dimensjonene – og javaBin, som skapte JavaZone for 15 år siden og siden har servert et nyskapende resultat fiks ferdig hver eneste høst.

Gratulerer med årets jubileums-JavaZone fra en stolt partner!

Vi i Webstep er stolt medspiller og har vært det i årevis. Helt naturlig for oss, siden vi har levert dyktige konsulenter inn i talløse prosjekter siden året før JavaZone så dagens lys. Hvert år deltar vi med nærmest hele vår egen javaavdeling, oslobaserte Webstep Consulting, forsterket med kolleger fra de øvrige kontorene våre. I år er dessuten Webstep Consulting-konsulent Axel Wathne på plass med en lynttalen «En ny følelse av Java med Immutables og Javaslang» – klar for kunnskapsdeling fra 15:50 i rom 7 på onsdag. Vi gleder oss!

Break a leg til alle involverte. Vi sees i Spektrum!

Relatert / Kontaktpersoner