Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstepjulegave til Barnekreftforeningen og Team Rynkeby

For andre år på rad får Barnekreftforeningen Websteps julegave. Denne gangen går pengene via Team Rynkeby, den veldedige aksjonen som i fjor syklet inn imponerende 70 millioner til den nordiske barnekreftforskningen.

Tradisjonen tro er det Webstep-ansatte selv som foreslår og stemmer fram hvem som skal få selskapets julegave. Alle penger innsamlet via Team Rynkeby går rett i kassen til Barnekreftforeningen og forskningen på kreft hos barn. Kunnskapsbedriften Webstep støtter viktig kunnskapsutvikling gjennom denne tildelingen.

4 av 5 barn overlever kreftsykdommen

– Kjell Ljøstad, leder og kollega i Webstep Fokus i Oslo, er en av dem som skal sykle for pengeinnsamlende Rynkeby til Paris i 2017. Han har også fått tillitsvervet som sponsoransvarlig for Team Rynkeby Oslo i neste års aksjon. Da er det selvfølgelig morsomt at vi som kolleger heier på ham og bidrar til den gode saken. 4 av 5 overlever barnekreft og det er viktig å arbeide for å redde den femte. Det er en målsetning vel verd å støtte, og nå gjør vi det gjennom å være gullsponsor for aksjonen, sier Webstep-leder Kjetil Bakke Eriksen.

Kunnskapsdeling skaper resultater

På vei inn i julen leder Kjetil Bakke Eriksen et selskap som befinner seg i sentrum av en av de mest massive trendene på tvers av både næringsliv og det offentlige; digitalisering. Kunnskapsutvikling og kunnskapsdeling står sentralt både i dette arbeidet og den kritisk viktige innsatsen for å bekjempe kreft hos barn.

– Gjennom oppdragene våre planlegger, utvikler og binder vi sammen systemer, vi bidrar til oversikt og innsikt, og vi bistår i ledelse og test i prosjekter. Digitaliseringsbølgen henger tett sammen med nærmest alt det vi gjør, og det er selvsagt tilfredsstillende å oppleve hvordan kunnskap og kompetanse skaper verdi og nytte for andre. Kunnskap er en av de tingene det blir mer av hvis du deler. Med kompetansedeling som en av våre kjerneverdier føles det godt å gi penger til kunnskapsutvikling på et så viktig område som barnekreftforskning, understreker Webstep-lederen.

I tillegg til å ønske alle god jul og et godt nytt år, er det naturlig å ønske Team Rynkeby all mulig lykke til med neste års aksjon!

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer