Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Bergen 5. og 6. mai: Meld deg på todagers hands-on Machine Learning Workshop med verdensledende ekspert

Er du utvikler og interessert i å komme igang med Machine Learning? Har du allerede erfaring innen området, men kunne trenge litt input for å komme til neste nivå? Blir du sett på som maskinlærings-ekspert, men kunne tenke faglig påfyll fra en av verdens ledende på feltet? Sett av fredag 5. og lørdag 6 mai! Data Scientist og maskinlæring-ekspert Randal S. Olson (PhD) er klar for Bergen.

Verdensledende ekspert, unik kursmulighet

Webstep er veldig stolte av å få en av verdens ledende eksperter på Machine Learning og kunstig intelligens, Randal S. Olson (PhD) hit til Bergen for å holde en todagers, hands-on workshop i maskinlæring.

Stedet er Scandic Byparken fredag 5. og lørdag 6. mai. fra kl 09:00 til klokken 15:00 – sammen med Webstep i Bergen og noen av våre aller beste venner!

Lær av en av verdens beste!

Randal S. Olson er PhD og Senior Data Scientist ved University of Pennsylvania Institute for Biomedical Informatics. Han skriver regelmessig om sitt arbeid på sin personlige blogg, der han har blitt kjent for å beregne optimale bilturer rundt om i verden og løse “Where’s Waldo?” – blant mange andre ting. Arbeidet hans har vært omtalt over hele verden, blant annet i New York Times, Wired og FiveThirtyEight.

Ikke la denne sjansen gå fra deg! 

Randal jobber utrettelig for å fremme åpen og reproduserbar vitenskap og går foran med et godt eksempel gjennom å publisere arbeidet sitt på GitHub og i Open Access-tidsskrifter. Han er også lidenskapelig opptatt av å lære opp neste generasjon Data Scientists til å være mer effektive og samhandle mer – gjennom videoopplæring, hands-on workshoper og studentveiledning. Nå kan du tanke opp med kunnskap fra øverste hylle.

OBS: Vi har venteliste på dette arrangementet. Kontakt Erlend Nævdal på erlend.naevdal@webstep.no

Kort om kurset:

  • Når: Fredag 5. og lørdag 6. mai. Begge dager fra 09:00 – 15:00
  • Hvor: Scandic Byparken, Bergen sentrum
  • Pris: 5000,- (eks mva) som inkluderer lunsjservering begge dager
  • Faktura: blir sendt til din mailadresse
  • Påmeldingsfrist: 1. mai 2017

Dette er et praktisk kurs. Ta med din personlige datamaskin! Preinstallert Anaconda Python distribution package (https://www.continuum.io/downloads) på forhånd, med Python 3 og siste tilhørende bibliotek. I praksis betyr det følgende: Python preinstallert med NumPy, scikit-learn, Jupyter, and matplotlib

Relatert / Kontaktpersoner