Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Webstep inviterer til åpen Cloud-fagkveld i Kristiansand onsdag 6. september!

Skybaserte løsninger betyr kostnadseffektive, robuste og skalerbare løsninger. Denne onsdagen slår vi opp dørene i Kristiansand og inviterer interesserte inn til nyttige tips fra to av våre erfarne og kunnskapsrike cloud-konsulenter: Arne Eirik Nielsen på Microsoft Azure og Anders Bjørnestad på Amazon Web Services, AWS.

Azure er Microsoft sin plattform for skybaserte løsninger.
Plattformen tilbyr en stadig større samling av integrerte tjenester for å utvikle kostnadseffektive, robuste og skalerbare løsninger. Vi skal se hvordan man ved hjelp av byggeklossene i Azure kan lage robuste systemer, langt mer effektivt enn det som har vært mulig On Premise. Stikkord er meldingsbasert kommunikasjon, serverless og NoSQL.

Amazon Web Services (AWS) er verdens største leverandør av skybasert infrastruktur, og har vært i markedet over 10 år. Vi tar en gjennomgang av hva det er, hvordan prisbildet ser ut og hvordan det virker. Og ikke minst: Er det sikkert? Vi kan se på hvor enkelt og billig det er å sette opp en stabil redundant tradisjonell server-løsning, eller hvordan man kan deploye enkle funksjoner som skalerer til det “uendelige”, til en brøkdel av prisen for en server.

Slik er arrangementet:

Tid og sted: Onsdag 6. september på Coworx, Markens gate 8

Fra 17:00 – Mat & mingling

17:30 – Velkommen

17:30 – 18:15 – Enterprise ready i Azure, til en brøkdel av prisen, uten servere og SQL

18:15 – 18:45 – Pause, mingling og påfyll

18:45 – 19:30 – Amazon Web Services – en teknisk gjennomgang med demo

19:30 – 21:00 – Mingling, sosialt og diskusjon

PÅMELDING::

Ta gjerne med deg en kollega, og meld deg/dere på via dette skjemaet slik at vi vet hvor mange som kommer. Påmeldingsfrist et par dager før arrangementet.

Arne Eirik Nielsen har jobbet med systemutvikling og systemarkitektur i Webstep siden 2008. Han har spesialisert seg på løsninger som lages ved hjelp av Azure-teknologi. Han har erfaring med å realisere Software as a Service-løsninger for flere kunder i Azure. Han har hatt arkitekt/rådgiver-roller for kunder i en rekke bransjer – fra oppstartsfirma til børsnoterte selskaper.

Anders Bjørnestad har jobbet med systemutvikling og rådgiving i Webstep siden 2004, siste syv årene har han jobbet med skybasert teknologi. Han er sertifisert arkitekt, utvikler og sysops administrator på AWS, og er også med å organisere AWS User Group i Oslo og Bergen. Om det er noe du lurer på om AWS så får du helt sikkert svar på det om du kommer denne kvelden.

Spørsmål om arrangementet?
Kontakt Trond Iden på +47 481 03 422 – eller trond.iden@webstep.no

Relatert / Kontaktpersoner