Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Webstep premiumsponser SQLSaturday i Oslo 2. september

– Vi er stolt sponsor for fjerde år på rad og heier på engasjerte eksperter som drar i gang dette imponerende arrangementet, sier Webstep Innsikt Oslo-leder Øyvind Thoresen. – Og så tar vi bølgen for vårt eget trekløver Tone Semmen Hansson, Henrik Fyhn og Lars Martin Bredal som alle er sentrale i planlegging og gjennomføring, melder han.

Tone Semmen Hansson leder Microsoft Data Platform User Group Norway som står bak SQL Saturday Oslo 2017. Og det er ikke småtteri de har fått til – med heldags program over fem fulle sesjoner, til overmål gratis for deltakerne siden sponsorene stiller opp. I tillegg kommer fire rabatterte heldagskurs for de som vil tjuvstarte allerede dagen før.

Hovedkonferanse og parallelle heldagskurs
– SQL Saturday Oslo dekker hele Microsoft Data Platform-stacken, det arrangeres lørdag 2. september og det er gratis.  I tillegg til hovedkonferansen, tilbyr vi i år hele 4 parallelle heldagskurs på fredag 1. september, noe for alle, og til en veldig hyggelig pris uten fordyrende utgifter til reise, kost og losji. I år som tidligere år er vi svært stolte av de internasjonalt anerkjente ekspertene vi trekker til Oslo i forbindelse med arrangementet, og det varierte programmet vi kan tilby. Her er det bare å kaste seg rundt og melde seg på, melder Tone.


Her er de viktigste informasjonspunktene:

PÅMELDING INNSIKT OG OVERSIKT:

ARRANGEMENTSDAGEN 2. SEPTEMBER:

  • Sted: Westerdals, campus Fjerdingen, Chr. Krohgsgt 32, Oslo
  • Registrering: Fra 08:30

– Vi stiller selvsagt med stand på arrangementet. Dette er i kjernen av våre fagfelt og vi ser fram til å presentere oss for flinke folk som bruker lørdagen til faglig påfyll sammen med fagfeller og kolleger, melder Øyvind Thoresen.

—————–

PREKONFERANSE HELDAGSKURS FREDAG 1. SEPTEMBER – 4 EKSPERTER: 

Relatert / Kontaktpersoner