Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Dobbeltsporet Webstep kompetanseweekend i Trondheim 28. og 29. oktober!

Lørdag 28. og søndag 29. oktober går to kompetansetog i Radisson Blu Royal Garden. Adam Ralph og Ramon Smits fra Particular Software tar for seg MicroServices i ASP .NET og NServicebus. Stephen Lundin, Chief Architect hos Akamai Technologies, ruller fram HTTP/2 og Let’s encrypt. Gjør deg klar for en verden der web`en er raskere, enklere og mer robust!


I Trondheim bygges ekspertkompetanse – og du er invitert!

– Denne kompetansehelgen er en sylskarp mulighet for fremtidsrettet, Hands-On kunnskap for utviklere og arkitekter. Og det skjer på Webstep-måten: Kompetanse-aktiviteter skreddersydd for våre egne konsulenter fortjener å bli delt med våre venner rundt oss. Så da deler vi, forklarer Dagfinn Haslebrekk hos Webstep.

Tiden er inne for påmelding!

.NET`ere flest har som regel bra kunnskap om NServiceBus. Nå er tiden inne for kunnskapsløftet som gjør at du kan utvikle distribuerte tjenester i applikasjoner som er lettere å teste og skalere, og – ikke minst – som er enklere å vedlikeholde og videreutvikle. Og spor to er like spennende: HTTP/2-protokollen er klarert for bygging av web apps. I dette sporet får du grunnkunnskapen som setter deg i stand til å bruke HTTP/2 i praktisk arbeid.

Kunnskap rett fra kildene

– For begge sporene har vi gått rett til kildene og hentet kunnskapen der den først er utviklet. Adam Ralph og Ramon Smits fra Particular Software har full kontroll på Microservices i ASP .NET og NServiceBus. De kan dra oss praktisk og rasjonelt hele veien fra arkitektur til nitty gritty detaljer rundt det å bygge produksjonsklare tjenester. Dette er to rockestjerner i vårt fag og denne helgen tar de oss på ryggen og viser vei. Dette må du ikke gå glipp av. Dette er en av høstens store happenings, forklarer Dagfinn Haslebrekk hos Webstep i Trondheim, som har like mange lovord om Stephen Lundin:

Neste generasjon web

– Stephen er Chief Architect for Akamai Technologies Site Acceleration and Security, og hovedforfatter bak boken Learning HTTP/2. Primærfokuset hans er relatert til proxy-teknologi – som routing, akselererere og trafikksikring hos verdens største Content Delivery Network (CDN), Akamai. Det er unikt å ha en ressursperson som Stephen til å lede oss hele veien fra intro om HTTP/2 til oppsett av kjente teknologier mot den nye protokollen. Skal du ha med deg ett topp, todagers kurs denne høsten, har du funnet det i ett av våre spor 28. og 29. oktober, avslutter Dagfinn Haslebrekk.

Gå til alle detaljer og enkel påmelding


For spørsmål knyttet til kompetanseweekend: Send en e-post til: trondheim@webstep.no

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer