Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arne Solheim til Webstep for å lede Cloud Services

– Vi har en ekspertrolle på nettsky i markedet, mange konsulenter er sertifisert og etterspørselen etter sky-eksperter øker. Arne Solheim passer som hånd i hanske inn i dette bildet, og vi er stolte som har fått en av Norges ypperste skyeksperter på Webstep-laget, sier avdelingsdirektør i Webstep, Terje Orvedal.

Arne Solheim kommer til Webstep fra Nordeca, hvor han har vært CTO i mer enn 6 år, med fokus på bygging av en SaaS-løsning på AWS-plattformen, og utstrakt bruk av plattform-tjenester og automatisering. Fra dag en er han godt lastet med erfaring innen strategiarbeid, rådgivning og arkitektur, og med seg har han tung kompetanse på effektiv drift og hvordan få ned driftskostnader ved bruk av Amazon Web Services (AWS)-plattformen.

Styrker markedsmuskelen og fagmiljøet

– Arne er informatikkutdannet fra Universitetet i Stavanger og har arbeidet med å bygge opp virksomhetskritiske IT-løsninger helt tilbake til det kommersielle Internett sin spede begynnelse. Utvikling og drift av applikasjoner i nettsky, både på strategisk og operativt nivå, har preget de siste årene før oppstarten i Webstep, forklarer Terje Orvedal, og slår fast at Webstep sin markedsmuskel og fagmiljø nå blir enda sterkere.

Anders Bjørnestad, Webstep AWS-arkitekt, -ekspert og ildsjel, opplever også at ytterligere kraft og skyv nå er på plass, akkurat slik han ønsket det.

Styrker kompetanse og kapasitet i Webstep Cloud Services

– Arne vil samle og styrke vår kompetanse og kapasitet innen nettsky-tjenester. Dette vil kundene oppleve gjennom tettere oppfølging, økt kapasitet og raskere respons. Arne er engasjert i å bygge og dele kompetanse, enten dette er på scenen i AWS User Group Norway, hvor vi to har samarbeidet helt fra begynnelsen, eller på konferanser med sky og forretning på agendaen. Hans kompetanse og entusiasme skal kunder og fagmiljø virkelig få nyte godt av i tiden som kommer, sier Anders, som nå opplever at makkeren fra AWS Meetups i Oslo også blir kollega og ressurs for AWS Meetups i Bergen, Trondheim og Stavanger.

Dette må til for å lykkes

Arne Solheim bekrefter godfølelse etter sine første dager i Webstep, i en rå satsning preget av kraft, kompetanse og humør:

– Med Anders Bjørnestad i spissen har Webstep de siste årene fått et unikt fotfeste innen AWS-rådgivning og -implementasjon. Min oppgave blir å bygge videre på vårt nettsky-miljø som tiltrekker seg markedets beste konsulenter, og som strekker seg over både Norge og Sverige. Vi skal støtte kundene våre i deres utforskning og transformasjon, og vi skal skape et miljø for utvikling og utforskning for våre egne kolleger og eksperter. Bare de siste ukene har flere konsulenter sertifisert seg på AWS plattformen for å dokumentere sine kunnskaper og erfaring. Det er en fornøyelse å gå i gang, avslutter en smilende Arne Solheim.

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer