Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Hjem til jul?

Dypt i den norske folkesjelen ligger følelsen av å sette kursen hjem til jul, av å rulle gjennom vinterlandskap for å ende opp der man egentlig hører hjemme. Webstep rekrutterer, velkommen hjem!

Webstep snurrer som et perlekjede rundt kysten, med kulepunkter i Trondheim, Bergen, Stavanger, Sørlandet og Oslo. Tar du med Malmö og Stockholm, har du hele Webstep-bildet. En av byene er kanskje hjem for deg, der du gjerne skulle vært tilbake? Eller du er der allerede, men ønsker jobbforandring til det bedre?

Nå har flinke folk sjansen til å komme på rett plass
– Vi er et selskap kledd opp rundt oss ansattes behov for faglige utfordringer, faglig og sosialt fellesskap og tillitsbasert fleksibilitet. Ti år på topp ti blant Norges beste arbeidsplasser kvalifiserer oss til din hjemlengsel, tror vi. Med våre mer enn 200 kunder har vi et solid tilfang av spennende utfordringer å jobbe med for våre ansatte, og vi vil gjerne ha flere flinke kolleger, i alle våre byer. Vi byr på sterke, flotte avdelinger. Hos oss kommer du hjem uansett hvor du lander, lover konsernsjef Kjetil Eriksen.

Sjekk julens store jobbannonse: Velkommen hjem!
https://www.linkedin.com/jobs/view/497660552/

Webstep løser viktige samfunnsoppgaver 
Webstep spiller en viktig rolle med å hjelpe kunder til å møte morgendagens utfordringer. Gjennom strategiske digitaliseringsprosjekter bedres både privat konkurransekraft og kvaliteten på offentlige tjenester.

– Næringslivet møter sterk konkurranse fra utlandet, offentlige institusjoner må effektivisere for å heve tjenestekvaliteten og holde kostnader nede. Webstep bidrar til begge deler. Vår kapasitet, evne til hurtig oppgaveforståelse og til å skape høykvalitets løsninger, hjelper kundene til å komme fram i tide, forklarer websteplederen.

Og hva vi gjør? 
Webstep er i nesten alle samfunnsektorer og bransjer – og jobber tett sammen med kundene, på deres side av bordet.

– Vi tilgjengeliggjør, effektiviserer, forbedrer, nyskaper og forandrer, og vi gjør det som eksperter på alt fra automatisering av manuelle prosesser, robotisering og utnyttelse av skyen – til prosjekt- og testledelse, maskinlæring, data science og Internet of Things. Begynner du hos oss, får dyktige kolleger på disse områdene. Det er en av de viktigste delene av oppskriften vår, understreker Kjetil Eriksen.

Er det her du vil jobbe og bo?
Webstep har gode historier kysten rundt. Trondheim er et regionalt ekspert-nav blant annet på digitalisering, kompetanseutvikling, robotisering og cloud. I Bergen arbeider eksperter med digitalisering og prosjektledelse samtidig som et stadig sterkere BI-miljø er ledende på maskinlærings- og data science-feltet. Stavanger står støtt som fjell med solide kunderelasjoner og ledende teknologer, og har det siste året applaudert inn sterke UX-kolleger.

– På Sørlandet setter vi økt fart ved nyttår – og i Oslo har vi fire sterke avdelinger innen eksperttjenester på digitalisering og cloud, vi har dyktige prosjekt- og testledere og et ledende miljø på Business Intelligence-feltet, med alt det bærer i seg av datavarehus, maskinlæring og data science. I tillegg setter våre solide satsninger innen Internet of Things og Cloud tydelige spor ute hos kundene våre i hele landet, understreker Webstep-leder Kjetil Eriksen.

2018 går inn med nye og spennende muligheter for deg!

I Webstep er vi teknologiske kraftsentre med en mission. Jul og nyttår inviterer ofte til ettertanke og muligheten til å stikke ut ny kurs. – Det er nå du skal kontakte oss! Velkommen hjem! avslutter websteplederen.

Sjekk julens store jobbannonse – Hjem til jul
https://www.linkedin.com/jobs/view/497660552/

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer