Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Javell? Se det!

– Nå er det rett før sørlendingene for alvor begynner å lengte hjem. Vi har jobb til dem og nå er vi ute og rekrutterer, sier Anders Høibakk som leder Webstep på Sørlandet. Nå skal det ansettes flere utviklere til et sterkt team i sør.

– Det er mange sørlendinger borte hjemmefra, i eksil, mange av dem i Oslo. Det er de vi skal ha tak i nå, de har mye godt i vente her hos oss, forteller Websteps sørlandsleder, som kan tilby jobb i et selskap der nye kolleger blir del av Websteps store kompetansenettverk av 400 kolleger.

Jakter utviklere på .Net og Java

– Alle som jobber i Webstep brenner for forretningsskapende teknologi. Det betyr at det alltid er kolleger du kan kaste ball med, bidra i forhold til og diskutere fag med, forteller han, og legger til at Sørlandet har mye å by på som kan trekke folk hjem igjen.

– Utviklere, enten det er innenfor javasfæren eller .Net har mye å hente med å begynne hos oss. Nå bygger opp en sørlandsk hub for flinke utviklere på markedets etterspurte teknologier, fra front-end til full stack, og vi opplever et sug i markedet og oppvinder for flinke teknologer som oss, sier Anders.

Se det!

Det vanlige er å reise ut og ta utdannelsen, i Trondheim, Oslo, Bergen eller Stavanger – eller i utlandet, i UK eller Australia for eksempel. Tre til fem år i spennende prosjekter, et barn eller to senere og Anders mener du fort kan få det like spennende faglig ved å vende hjem, på toppen av bo- og levekvalitetene Sørlandet byr på.

– Mange dyktige teknologer har hentet kunnskapen sin andre steder. Næringsstrukturen i sør, i kombinasjon med offensive offentlige etater, skaper muligheter nå. På ett eller annet tidspunkt er det godt å vende hjem, til familie, nettverk og barnevaktmuligheter, og – ikke minst – til sørlandssommeren, skjærgården og de bløde konsonantene, mener han, og frister med prisbelønnet kultur og arbeidsmiljø.

Javell?

– Det er unikt å kunne kombinere det jeg mener er den beste landsdelen å bo i med å jobbe i en av verdens beste arbeidsplasser. Webstep har mer enn ti år sammenhengende på topp ti blant Norges beste arbeidsplasser. Vi har kledd et ubyråkratisk selskap opp rundt flinke folks behov, vi er familievennlige, fleksible, enkle og ukompliserte. Nå skal vi bygge opp et sterkt fagmiljø, det er enklere når du har mer enn 350 av Norges flinkeste teknologer med på laget, avslutter Anders Høibakk, med oppfordringen om å ta en prat:

– Her er det bare å kontakte oss. Sammen kan vi skape muligheter, lover han.

Send gjerne en mail eller ta en prat med Anders Høibakk om å jobbe i Webstep.

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer