Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

2 kompetansehelger, 3 spor, 4 stikkord: Sjekk hvorfor Trondheim er stedet i april!

Webstep i Trondheim har satt av to aprilhelger til kompetanseløft på hyperaktuelle teknologier og verktøy, for egen del og for andre tech-interesserte. Lørdag og søndag, 7. og 8. april, handler det om to spor med Microsoft Azure og Rust/WebAssembly på Royal Garden. Helgen etter, 14. og 15. april, er det Robotic Process Automation (RPA) med Blue Prism på blokken hos Webstep i Kjøpmannsgata!

Med hjerte i teknologihovedstaden har Webstep i Trondheim en betingelsesløs satsing på kompetansebygging og læring. I Kjøpmannsgata – med det magiske nummeret 42 – søker Webstep svar på de mest komplekse spørsmål.

– Og når deling er en del av ryggmargsrefleksen, betyr det muligheter for venner av huset også. Velkommen til to strake kompetansehelger i Trondheim! inviterer rådgiver Dagfinn Haslebrekk i Webstep Trondheim.

Microsoft Azure og Rust/Webassembly

– 7. og 8. aprilMicrosoft Azure er et viktig skyinfrastruktur-navn på teknologihimmelen. Her er det mange som kan litt og færre som kan mye. Det skal snus opp ned i Spor 1, forteller Dagfinn. I Spor 2 to fokuseres det på Rust-teknologien og verktøyet, der stikkordene er sikkerhet, hastighet og concurrency.

– Her handler det om unike egenskaper som forener lav- og høynivå språk. Og hands-on læring og praktisk tilnærming for deltakerne, forklarer han.

RPA med Blue Prism helgen etter

Robotisering, automatisering og digitalisering er på agendaen 14. og 15. april. Webstep har spisskompetanse på å sette de viktigste teknologiene i arbeid på RPA-feltet, som handler om automatisering og digitalisering av prosesser. I spor 3 skal vi finslipe RPA-kunnskapen og løfte den ett trinn opp.

– Følg lenken nedenfor, så finner du alt du trenger å vite om kompetansehelgene våre, inklusive påmelding. Kontakt oss gjerne  hvis du trenger mer informasjon, om du er nysgjerrig på hvem vi er, hva vi gjør og hva vi kan gjøre for deg, sier Dagfinn Haslebrekk.

————-

https://www.wbstptrd.com/kurshelg

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer