Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Fire nye Webstep-rådgivere som kan hjelpe deg med digitaliseringen

Cathrine Fredhøi i Bergen, Nadeem J. Qureshi i Trondheim, Jan Gulbrandsen i Oslo og Eivind Esaiassen i Kristansand: Fire nye rådgivere er på plass i Webstep. Fagprofilene er ulike, men en ting er kliss lik: Kompetanse, teknologi og forretning handler først og sist om mennesker.

– Å være rådgiver hos Webstep er å holde orden på alle trådene som finnes mellom spennende oppdrag for teknologieksperter og kundens behov for brukervennlige, fremtidsrettede og nyskapende løsninger. At fire nye på salg og rådgivning hos oss, har menneskekunnskap og kommunikasjon som sine fremste egenskaper, lover godt for både kundene og konsulentene våre, sier CEO i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen. Han applauderer nye kolleger inn i Webstep.

Dette er de fire nye rådgiverne:

Jan kommer fra Sales Manager-rolle IoT hos Telia og har en lang karriere med prosjektledelse og rådgivning for å få leading edge teknologier til å spille effektivt i telebransjen – på toppen av en solid forsvarskarriere innen hærens samband.

Cathrine er PhD i psykologi, kommer fra administrasjonssjefs- og lederstilling for rådgivende farmasøyter på Haukeland sykehus etter arbeid i rekrutteringsbransjen etter hjemvendelsen fra 15 år i akademia og London.

Nadeem er selger, rådgiver og gründer. Han kommer fra arbeid på digital læringsteknologi, brennner tungt for digital nyskaping og er ekspert på å skape møteplasser og kommunikasjon mellom teknologiskapere og -brukere.

Eivind er nettverksbygger med lang fartstid i ettermarked både hos Aker Solutions og Red Rock Marine. Utpreget teknologisk nysgjerrig og med evne til å bygge broer mellom mennesker og teknologi

Nysgjerrig på hva Webstep kan hjelpe deg med?

Kontakt oss i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Sørlandet

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer