Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Maskinlæring med Diana Spencer og Star Wars med Han Solo - Bergen kino 31 mai kl 16:30

Torsdag 31 mai inviterer Webstep i Bergen til gratis seminar om maskinlæring og – nesten – premiere av Solo: A Star Wars Story! Stedet er Bergen Kino, KP12. Det kjøres på engelsk og maks antall plasser er 117 – så meld deg på allerede i dag!


Learning structure from data

En av våre data science jedier, Diana Spencer, gir oss en pedagogisk introduksjon til maskinlæring. Gjennom et eksempel på supervised learning gir Diana oss grunnprinsippene for eksperimentering innenfor data science. Vi ser også nærmere på hvordan vi kan bruke data pipelines som verktøy for å sammenligne forskjellige algoritmer.

A Star Wars Story

Etter seminaret viser vi Solo – A star Wars Story. I den nyeste Star Wars filmen tar Millennium Falcon oss med på en reise til en galakse langt, langt vekk og ut på et helt nytt eventyr med de mest elskede kjeltringene i galaksen.

Program:

16.30: Velkommen og enkel servering

16.45: Diana Spencer – Machine Learning: Learning structure from data

17:45: Snurr film! Vi spanderer popcorn og brus


Sted: 
Bergen Kino KP12

MELD DEG PÅ HER

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer