Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

La deg inspirere!

I dag smeller det livskraftige Oda-nettverket til i Oslo konserthus med Inspirasjonsdagen 2018. De 1500 billettene rives vekk på få minutter hvert eneste år. Nettverkets arbeid for å få flere kvinner til IT er viktig, prisverdig og får Websteps fulle støtte fra vår posisjon som gullsponsor. Til lykke – lykke til!

Her streames dagen – og her ser du programmet for å logge deg på når du vil

– I Webstep har vi et kvinneløft og et løfte om vesentlig å bedre kjønnsbalansen gjennom målrettet rekrutteringsarbeid. Målet er 40% kvinner, og vi er godt på vei. Drømmen er 50%, forklarer Anita Hansen, websteprådgiver og konsulenters beste venn. – Avdelingen vår i Bergen klarte å løfte kvinneandelen fra under 10% til 25% på 18 måneder, forteller kollega Birte Aarestrup, som fikk den største interne applausen i arbeidet for bedre kjønnsbalanse.

Sammen med en tosifret delegasjon fra Webstep gleder de seg til å inspirere og inspireres under årets inspirasjonsdag.

Velg IT – og kom gjerne til oss!

– At flere kvinner burde velge IT burde være en selvfølge, og gjerne Webstep. Vi har et prisbelønnet arbeidsmiljø gjennom de siste ti årene i Great Place to Work, null kjønnsforskjeller, et herlig kompetansemiljø og stor frihet for oss ansatte. Dette bør trigge mange, mener hun, med full støtte fra kollega Marianne Styrman, Websteps avdelingsdirektør IoT og på årets liste over de fremste kvinnene innen tech i Norge.

Webstep CEOen på stand på Insprasjonsdagen

– I år tar vi med oss CEO Kjetil Eriksen til arrangementet nå som det er åpnet for at menn kan delta. Han brenner for teknologi og har sett hva dyktige kvinner har utrettet som kolleger i Webstep. Kjetil leder en organisasjon der det ikke gjøres noen forskjell på kvinner og menn. I Webstep er det den enkeltes dyktighet, evner, vilje og ønsker som styrer karriereutviklingen. Personlig mener jeg det er et helt avgjørende poeng både for dyktige kvinner og dyktige menn, forklarer Marianne.

Webstep inne som ODA gullsponsor

– Vi tror på viktigheten av mangfold og vil mer enn gjerne se kvinner ta en likeverdig del og andel av de flotte samfunns- og bedriftsoppgavene tech løser i dag og skal løse i morgen. Det har gjort oss til stolt gullpartner i Oda-nettverket og gjør at vi sammen gleder oss til å delta på dagens arrangement. Ekstra spennende at #techforsociety er viktigste stikkord i årets arrangement. Til lykke – lykke til! avslutter webstepleder Kjetil Bakke Eriksen.

Webstep er også sponsor av Girl Geek Dinner og Oda-nettverket sitt arrangement i Trondheim, med stream fra arrangementet i Oslo konserthus. Webstep inviterer her til sparring og coaching med en av våre eksperter på systemutvikling.

Dette er ODA Partnerskap

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer