Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Hjem til jul på Sørlandet: Vil ha IT-utvikler-babyer hjem til besteforeldrene sine!

– Litt seint å få barnefamilier hjem til jul kanskje, men det er god tid fram til sommer og skjærgård! Webstep sin avdelingsleder på Sørlandet, Anders Høibakk, vil hente java- og .Net-utviklere tilbake til Sørlandet. – Vi er besteforeldres beste venn, hevder han.

Sørlandet-sjef Anders har hatt god medvind de siste månedene. Webstep på Sørlandet nærmer seg tosifret antall ansatte, men ambisjonen stopper ikke på 10.

Norges beste arbeidsplass for teknologieksperter

– Vi trenger flere kolleger både på Java og .Net, til en av Norges beste arbeidsplasser. Det er behov for sånne som oss i et marked som roper etter IT-kompetanse. Vi er et miljø som er opptatt av å tilrettelegge for spennende konsulentoppdrag i kombinasjon med fleksibilitet og familie, forklarer Webstep-lederen, som er ute etter folk med noen års erfaring på baken. Med seg i jakten har han Andreas Eriksen som slår følge på salg og rådgivning for Webstep på Sørlandet etter nyttår.

Andreas kommer da fra stilling som bedriftsrådgiver i DNB i dag og blir Salgs- og markedssjef hos oss fra 1.1.19. Han kjenner regionen godt og kommer til å bli viktig i det videre arbeidet vårt for å rekruttere nye konsulenter og gjøre gode jobber for enda flere kunder.

Slår et slag for sørlandske besteforeldre

3 til 5 års arbeidserfaring på toppen av høy IT-utdanning pleier å sammenfalle med småbarnsperioder og behov for et større nettverk for å få hverdagen til å bli mer levelig. Svaret er som regel besteforeldre. For sørlendinger befinner de seg ofte på Sørlandet.

– Nettopp. Derfor har vi bygget et råsterkt fagfellesskap og et selskap som har fokus på fleksibilitet og familievennlighet. Vi har gode oppdrag og våre ansatte er del av ett av Norges mest bunnsolide fagmiljøer. Kunder som har våre konsulenter får tilgang til et unikt kompetansenettverk. Vi kombinerer styrke både på fag og familie. Det er musikk i ørene både for fagfolk og besteforeldre. Den kombinasjonen der bør gjøre oss til sørlandske besteforeldres beste venn! mener Anders.

Hjem fra eksil

Erfaringen er at det er mange IT-utvikler-sørlendinger i eksil både i Oslo og andre norske byer. Anders Høibakk ønsker dem tilbake og spek`en er klar:

– Vi trenger dyktige utviklere på markedets mest etterspurte teknologier, med Java og .Net som de to viktigste stikkordene. Alle som jobber i Webstep brenner for teknologi og alt det teknologien kan bidra til å realisere. Vi har et godt fagmiljø og delingskultur, og den går på tvers av hele selskapet. Fremtiden er software og det er morsomt å jobbe i et selskap der høy teknologikompetanse ligger i bunn og muliggjør leveranser på stadig nye områder. Webstep-kompetansen på Cloud, Analytics, AI, IoT og Machine Learning er høy og viser styrken og dynamikken i fagmilijøene våre, forklarer Anders.

Har du besteforeldre som venter på Sørlandet?

– Det er enkelt å komme i kontakt med oss, vi har jobbannonse ute og trenger mer enn én utvikler. Det er bare å søke, vi er klare til å ta imot, avslutter Anders Høibakk.

https://www.linkedin.com/jobs/view/1119532460/ 

Relatert / Kontaktpersoner