Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep til Haugesund og Uppsala

Webstep er klar for nye markeder i Norge og Sverige. I Haugesund- og Karmøy-området, Haugalandet, samler Daniel Vartdal nye kolleger i Nordsjø kontorpark. I Stockholm er kollega Eje Thorarinsson og 3 IT-eksperter klare for ny avdeling i Sveriges fjerde største by, Uppsala.

Daniel er klokkeklar for å skape oppdrag og karrierer for nye kolleger. Nå er han i gang med Websteps satsning mellom Stavanger og Bergen.


Tre klare for innsats – plass til mange flere

– Våre to første ansatte signert, en med kurs hjem, den andre med distansejobbing i starten. Det finnes mange potensielle kunder her, med behov og motivasjon for satsning på utvikling gjennom teknologi. Vi er gode på å skreddersy kompetanse til kunder og har solid kompetanseutvikling internt. Det er bra nå som hele Norge roper etter vår type ekspertkompetanse, på stadig nye områder, som skytjenester, Internet of Things (IoT), dataanalyse og maskinlæring. Det er kjempegøy å få etablere Webstep her og bli en del av et kjempestort miljø av eksperter. Jeg rekrutterer! sier Daniel.

Heiagjeng i resten av Webstep

– I Webstep har vi lang tradisjon for å etablere oss i nye byer og områder, sist i  Kristiansand. Vi er et familievennlig selskap med lokal forankring, kunnskap og involvering som noen av våre styrker. Haugalandet er perfekt og dessuten skreddersydd for Daniel som med Webstep-kolleger i ryggen nå bygger oss opp i et spennende område, forklarer Norge-leder i Webstep, Hans Sigvart Hansen, og applauderer samtidig i retning Uppsala, der Webstep i Sverige nå etablerer ny avdeling.

– “All in” i Uppsala

– Helt siden vi startet virksomheten vår i Stockholm har vi hatt kolleger bosatt i Uppsala, og i oppdrag her. Nå var det på tide å gå “All in” ler Eje Thorarinsson (vedlagt bilde), erfaren Webstep-leder som nettopp har åpnet det tredje svenske Webstep-kontoret i den fjerde største svenske byen.

– Uppsala er en spennende vekstregion og det føles godt å tilby nye kolleger en base og et oppdragsmarked her, i en ny og lokalt forankret del av Webstep. Dette er en viktig del av vår strategi og her ser vi et stort potensial, avslutter Eje.


Tilgang til mer enn 350 eksperter

Begge avdelinger etablerer seg på skuldrene av et Webstep-kompetansemiljø som teller mer enn 350 kolleger og eksperter, i roller som rådgivere, et bredt spekter utviklere, prosjektledere og testledere. Daniel Vartdal har jobbet flere år i dette nettverket, og kjenner gevinstene.

– Dette er en av våre klare styrker – at vi har flinke folk over alt. De som leier konsulenter fra oss har samtidig tilgang til kunnskapen til alle kollegene våre, fra innsiden. Og når vi snakker eksperter hele veien, blir dette verdifullt både for oss som konsulenter og for kundene våre, avslutter Daniel.

———–

IT-ekspert på eller på vei til Haugalandet? 

Webstep rekruttererhttps://www.linkedin.com/jobs/view/1068755456/

- Daniel har bak seg en lang konsulentkarriere som IT-konsulent i flere store IT-selskaper, med store prosjekter bak seg innen offentlig, helse og finans. Nå etablerer han Webstep på Haugalandet. Her med sin Karoline Aspaas Kvinnesland. I mars blir de tre.

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer