Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Webstep ønsker AWS velkommen til Norge

Webstep ønsker Amazon Web Services (AWS) velkommen til det nye kontoret i Oslo som åpner i disse dager.

AWS inntreden på det norske markedet viser at de ønsker å satse tyngre i Norge, og for Webstep som AWS Advanced Consulting Partner gir dette enda bedre rom for å skape nye muligheter for våre felles kunder.

Stor interesse hos kundene

AWS åpnet også nylig en region  – tre store datasentre – i Stockholmsområdet, så tilstedeværelsen i Norden har økt kraftig siste tiden, og vi ser at det er stor interesse hos kundene for det som skjer. Webstep bistår mange kunder i deres arbeid med å levere nye digitale løsninger på en moderne plattform.

– AWS nye region i Stockholm er den billigste å bruke i Europa. Med det nye kontoret i Oslo er jeg sikker på at vi sammen kommer nærmere kunden. Gjennom denne etableringen kommer vi til å kunne levere enda bedre løsninger til kundene våre, sier Hans Sigvart Hansen, COO i Webstep Norge.

Lang erfaring med skyprosjekter

Webstep er AWS Advanced Consulting Partner, og har jobbet med AWS-teknologi i kundeprosjekter siden 2010. Webstep-konsulenter har over 40 AWS-sertifiseringer, og kan levere alt fra infrastruktur-arkitektur og systemintegrasjon til kurs og rådgiving på plattformen. Websteps kompetanse på området har hovedtyngde i Oslo, men tjenestelinjen “Webstep Cloud Services” spenner over alle Websteps kontorer i Norge og Sverige. Webstep er også aktiv i AWS User Groups i de største byene i Norge.

Les mer om AWS User Groups her: https://bit.ly/AWSNorway

Tyngre AWS-satsning i Norge, betyr at vi kommer nærmere kundene våre, sier Hans Sigvart Hansen COO i Webstep Norge

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer