Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Arne Norheim ny konsernsjef i Webstep

Oslo, 31. Januar 2019: Arne Norheim er ansatt som ny konsernsjef i Webstep ASA. Han etterfølger Kjetil Bakke Eriksen, som har annonsert sin avgang etter 13 år som øverste leder for det børsnoterte IT-konsulentselskapet.

– Styret ønsker å takke Kjetil Bakke Eriksen for en strålende jobb i sine 13 år som Websteps administrerende direktør. Samtidig er vi svært glade for å kunngjøre at Arne Norheim har sagt ja til å overta stillingen, sier Klaus-Anders Nysteen, styreleder i Webstep ASA.

Arne Norheim har jobbet som Norgesleder for IBM siden juli 2013. Han startet sin karriere i IBM US i 1996, og har de siste 22 årene hatt ulike stillinger innen finans og ledelse i forskjellige deler av IBM-konsernet, i land som USA, Sverige, Frankrike, Danmark og Norge.

– Arne Norheim er en erfaren leder innen teknologi og konsulentvirksomhet i IBM-systemet, og kan vise til sterke resultater over tid. Vi er overbeviste om at han vil ytterligere styrke Websteps anerkjente arbeidsmiljø og bidra til nye muligheter for å skape innovasjon, vekst og aksjonærverdier, fortsetter Nysteen.

– Webstep opererer i et marked med enorm etterspørsel etter IT-relatert ekspertise og tjenester. Digital transformasjon og utnyttelsen av nye plattformer og teknologier for å skape nye forretningsmuligheter er på agendaen hos alle selskaper og offentlige myndigheter. Kompetanse og erfaring er avgjørende for å forløse potensialet i det digitale løftet. Webstep er med sine dyktige og erfarne konsulenter unikt posisjonert for å hjelpe kundene med å realisere deres potensial. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av dette laget, og å hjelpe Websteps kunder med å utvikle og implementere løsningene de trenger for å lykkes i morgendagens markeder, sier Arne Norheim.

Kjetil Bakke Eriksen, som har vært administrerende direktør i Webstep siden 2006, har valgt å forlate selskapet for å forfølge nye muligheter,

– Denne avgjørelsen har modnet over tid. Etter 13 år som konsernsjef har jeg konkludert med at tiden er riktig for en endring. Webstep er et fantastisk selskap med en sterk posisjon i et marked i vekst. Det føles litt vemodig å slutte, men det er en tid for alt. Jeg ønsker Webstep lykke til videre, sier Kjetil Bakke Eriksen.

Kjetil Bakke Eriksen vil fortsette i selskapet til 2. mai 2019, når Arne Norheim tiltrer sin nye stilling.

 

Kontaktdetaljer for ytterligere informasjon

Kjetil Bakke Eriksen
Mobil: +47 982 98 008
E-post: kjetil.eriksen@webstep.com
Nettside: www.webstep.com

Webstep ASA er et konsulentselskap med IT-ekspertise til de mest krevende digitaliserings- og IT-oppgavene i privat og offentlig sektor. Selskapet opererer i Norge og Sverige og over 90 % av de om lag 400 ansatte er ekspertkonsulenter. Webstep har levert lønnsom vekst siden etableringen i 2000 og omsatte i 2017 for NOK 596,5 millioner. Selskapet leverer tjenester til mer enn 200 kunder årlig og er prisbelønnet for sitt gode arbeidsmiljø.

 

- Jeg ser virkelig frem til å bli en del av dette laget, sier påtroppende konsernsjef i Webstep Arne Norheim.

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer