Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Brukeropplevelser til frokost 6. mars, på Helt Sentralt, i Oslo

Opp med hånden alle som gir blaffen i gode brukeropplevelser. Nettopp. Onsdag 6. mars får du nyttige tips og erfaringsbasert kunnskap fra to av våre eksperter, Vegard Haustvedt og Tobias McVey. Dette må du få med deg! 

Bordet er dekket på Helt Sentralt , Strandgata 19 i Oslo, fra 8:00. Mellom 8:30 og 10:00 får du tips, råd og refleksjoner fra to av ekspertene våre på universell utforming. Arrangementet er kostnadsfritt for alle som deltar. Du dropper frokosten hjemme, spiser med oss og tar med deg nyttig kunnskap tilbake til jobben. Dette er det første av flere PÅFYLL FROKOSTSEMINAR der Webstep deler kunnskap til frokost. Seminaret passer for alle som jobber med webutvikling eller har ansvar for at produkter og tjenester får websidene de fortjener. Også hvis du er leder, teamleder, tjeneste- eller produkteier, er dette seminaret for deg. 

Alt du trenger å vite – inklusive påmelding – finner du her:
https://info.webstep.no/frokostseminar

Vegard og Tobias har masse kunnskap og et felles mål: Å møte brukerne med gode opplevelser gjennom løsninger som virker. Felles for våre to er at de brenner for faget og mer enn gjerne deler med andre. Dette blir en morgen for kunnskap du kan bruke i arbeidshverdagen din.

– Brukeropplevelser må være enkle for å være gode. Ellers blir det vanskelig å oppnå mål, uansett om det er å selge et produkt, hjelpe folk i kommunen eller å hjelpe folk planlegge en reise, forklarer Tobias.

De fleste organisasjoner har en nettside hvor folk skal kunne utføre en oppgave, forklarer han. Ofte mangler de oversikt på måloppnåelse og en metode for å forbedre seg. Og Tobias vet råd.

– Jeg skal presentere en metode med eksempler fra privat og offentlig om hvordan man kan jobbe strukturert for å oppnå sine mål, prioritere og se forbedringer.

Vegard er en dedikert frontend utvikler med spesiell interesse for universell utforming. Han er en sterk forkjemper for tilgjengelighet på nett.

– Jeg brenner for brukerene som ofte blir glemt – de gamle, de blinde og de med andre vansker med å bruke teknologi.

Gjennom Vegards innlegg er det lett å få empati med disse brukerene, og og kunnskap om hvordan du kan endre en kultur som har virket diskriminerende i tiår.

– Kanskje blir noen overrasket over hvor mange barrierer vi til vanlig bygger uten å tenke over det, og hvor enkelt det kan være å snu trenden? 

 

Alt du trenger å vite – inklusive påmelding – finner du her:
https://info.webstep.no/frokostseminar

Og del gjerne. Arrangementet er både veldig nyttig og helt gratis.

PÅFYLL FROKOSTSEMINAR: Brukeropplevelser må være enkle for å være gode.

Relatert / Kontaktpersoner