Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Sky-meetup, vekst og god-feeling på Haugalandet!

– Vi nyter gründerfølelsen nå. Med tre ansatte og vissheten om at vi er i ferd med å bli en livskraftig leverandør, velter vi den digitale skyen inn over Haugalandet. 25. april er vi klare for vår første Meetup, ler Haugaland-leder i Webstep Daniel Vartdal.  

25 april stiller Webstep og Daniel på Kode 59 i Haugesund med et fullt program fra egne rekker, rundt skytjenester. Med ekspertkompetanse på AWS og Azure, er dette virkelig verdt å få med seg.

– Kompetansedeling er viktig for oss og kunnskap blir det mer av når man deler, mener Daniel.


Centre of Excellence på skyteknologier
– Vi tar vi med oss det spisskompetente kollegafellesskapet vårt på AWS og Azure. Da får vi virkelig vist at vi mener alvor rundt kunnskapsdeling på høyt nivå . Kollega Arne Solheim leder vår egen Centre of excellence (CoE) på sky. Fra Kristiansand kommer kollega Karl Syvert Løland og deler sine Azure-kunnskaper. Dette blir en særdeles nyttig vårkveld på Høgskolen Stord/Haugesund. Sky-miljøet vårt har betydd kolossalt mye for utvikling og spredning av kompetanse og sertifiseringer på tvers av Webstep. For kundene våre betyr dette trygg og god rådgivning. Vi er godt dekket inn på ulike teknologier, forklarer Daniel.

Les mer om arrangementet og meld deg på her:

https://www.meetup.com/Kode59/events/260471300/

https://www.facebook.com/events/274311783489495/


Men Websteps Haugaland-kontor har flere gode nyheter på lager. For knappe to måneder siden ble Daniel pappa, og parallelt var “baby #2” på vei ut av vuggen; Websteps foreløpig siste avdeling, på Haugalandet, med kontor i Haugesund.

Tre kolleger allerede
– Vi gikk raskt opp til tre kolleger. Arnt Ove Gregersen flyttet hjem fra Trondheim og tok ansettelsen sin med seg. Trude Leknes er nyansatt ekspert på brukeropplevelser, midt mellom design og webutvikling. Dette er to dyktige kolleger som jeg ikke kan få fullrost nok. Nå er de i full fart for lokale kunder og vi har begynt å takke for tilliten. I tillegg har vi Jakub Barzyk, en av våre kolleger i Bergen, i sving på BI-siden ute på Karmøy. Han er en strålende flink kar som også har Webstep i ryggraden. Akkurat nå er han i Chicago som foreleser under Power Platform World Tour, forteller Daniel.

Ønsker å vokse
Planen nå er å vokse én for én og bidra til forretningsutvikling og vekst på Haugalandet.

– Vi rekrutterer fortløpende og det er bare å ta kontakt for de som ønsker å bli bedre kjent med oss – enten direkte med meg, eller via våre annonser. Mine kontaktdata finner du under her. Folk som begynner i Webstep skal bli satset på, lover Haugaland-leder Daniel Vartdal.


Nysgjerrig på jobb i Webstep?

Bruke gjerne denne lenken: https://bit.ly/2InEZOr

 

– Vi rekrutterer fortløpende og det er bare å ta kontakt for de som ønsker å bli bedre kjent med oss!

Relatert / Kontaktpersoner