Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ny CEO på plass: Arne Norheim klar for Webstep

2. mai er Arne Norheim ny toppleder i Webstep. – Jeg er glad for å komme i gang. Webstep er et spennende selskap med engasjerte og dyktige folk. Jeg gleder meg til å treffe alle og bli kjent med Webstep fra innsiden. Vi skal få til mye bra sammen, sier han.

Arne Norheim overtar etter Kjetil Eriksen, som har ledet Webstep siden 2006. Den nye Webstep-lederens karriere startet i IBM ti år før dette. Siden 1996 har Arne Norheim hatt ulike stillinger innen finans og ledelse i IBM-konsernet i USA, Sverige, Frankrike og Danmark, før han de siste seks årene har ledet «Store blå» i Norge. Der har han satt solide spor, blant annet gjennom å doble omsetningen og videreutvikle IBM til en revitalisert, tjenestedrevet og tydelig leverandør i det norske markedet.

– Webstep-ansatte kan gjøre en forskjell

– Digital transformasjon og Webstep er to sider av samme sak. Tiden vi er inne i,  handler om å bruke data i omstilling, nyskaping og transformasjon. Dette gjelder i alle bransjer og samfunnssektorer. Webstep tilbyr eksperter – fagfolk med dyp teknologisk innsikt og verktøyerfaring. Våre folk er ansatt for å kunne utgjøre en forskjell når virksomheter skal ta nye steg gjennom produktutvikling, tjenesteutvikling og framtidsrettede endringsprosesser, forklarer den nye Webstep-lederen, som allerede har satt seg godt inn i hvor Webstep har særlige styrker for kunder og medarbeidere.

Gleder seg til å bygge Webstep videre

– Vi kan entre mange ulike roller og bistå både på rådgivning og det operative. Vi kan ta på oss de mest krevende oppgavene, få øye på det store bildet og mulighetene, men også evne å løse oppgavene som følger av dette. Webstep skaper verdier for kundene våre. Dette betyr potensial for oss som selskap, interessante utfordringer for våre ansatte og det gjør min jobb ekstra spennende. Ikke så merkelig at jeg gleder meg til å være med og bygge Webstep videre, smiler han.

Opptatt av kompetansedeling og regional forankring

Arne Norheim overtar nå ansvaret i et selskap som har vokst by for by i Norge og Sverige. Sterke kompetansemiljøer med lokal leveransekraft er etablert i by etter by. Samtidig har kompetanseutveksling mellom avdelingene fått et stadig sterkere fotfeste.

– De senere årene har Webstep etablert Centres of Excellence (CoE) på stadig flere områder, som cloud, IoT og Data Science. Dette har utviklet Webstep som kompetansemiljø og har gitt kundene våre tilgang til ny kompetanse og nye muligheter. Regionsavdelingene våre har spilt viktige roller i dette bildet, og det kommer til å bli viktig for meg å forvalte dette godt framover. Kompetanseutvikling og kunnskapsdeling er en av våre største styrker, både for våre ansatte og kundene våre, forklarer den nye Webstep-lederen.

Takker avtroppende Webstep-leder Kjetil Eriksen

Han passer også på å takke avtroppende leder i vekslingen.

– Kjetil Eriksen har stått godt og lenge ved roret og utviklet Webstep fra et lite konsulentselskap til en børsnotert IT-leverandør. Når jeg nå tar over ansvaret, er det for et selskap med en solid posisjon, som jeg har stor tro på og som jeg gleder meg til å ta ansvar for å utvikle videre. Webstep har mye å by på, ikke bare for medarbeidere, kunder og eiere, men også i det offentlige rom. Nå gleder jeg meg til å gå i gang sammen med alle mine nye kolleger, avslutter han.

Arne Norheim

Webstep CEO Arne Norheim

Relatert / Kontaktpersoner